RG
22. august 2022 kl. 09:36
Det har været en resultatmæssig blandet start for herrernes førstehold i serie 2, ovenpå forårets oprykning. Spillemæssigt har der dog været mange gode takter. Cheftræner Uffe Agerbo samler her op på sæsonens første 4 kampe

Allerede lørdag. d.6. august skulle Støvrings førstehold for herrer i aktion i hjemmekampen mod Valsgård IF.
Første kamp, blev en blanding af op- og nedture. 1.. halvleg spillede Støvring virkelig stærkt og var fortjent foran 1-0 til pausefløjtet. Desværre ændrede kampen fuldstændig karakter og Støvring måtte se sig besejret 1-3 i sæsonens første kamp.

Fredag d.12. august Skulle Støvring mandskabet forsøge at rejse sig på udebane, mod Terndrup, som ligesom Støvring er oprykkerhold. Støvring satte sig straks på spillet og kom foran allerede efter 4 minutters spil. Målet blev sat ind af Mads Dahl, som også var Støvrings målscorer i sæsonpremieren. Støvring havde chancer til flere mål, men de udeblev. Største drama i halvlegen opstod efter 20 minutters spil, da Terndrups målmand efter at have truet og råbt efter en Støvring-spiller, fik 10 minutters pause fra kampen.

2. halvleg ændrede fuldstændig karakter, hvor spillet blev rodet og meget duelpræget. Det bekom Terndrup godt og de vær nærgående flere gange. Efter 86 minutters spil dømmer dommeren et noget tvivlsomt straffe til hjemmeholdet. Heldigvis hiver Oliver Søby Christensen en klasseredning frem og redder straffesparket. Til alles undren dømmer dommeren omspark, da linjevogteren markerer at Oliver er gået før tid. Oliver gør det umulige og hiver endnu en klasseredning frem og redder det andet straffespark.
Kort tid efter kan jublen bryde løs og Støvring indkasserer de første 3 point.

Onsdag d. 17. august, skulle Støvring Stadion danne rammen for sæsonens 2. hjemmekamp.
Denne gang var det danmarksseriereserverne fra NFB der kom på besøg.
“Vi havde fokus på, at præstere i 2 halvlege og sørge for at komme ordentlig ud efter pausen. Det var rigtig dejligt, at opleve en flot præstation af spillerne set over 90 minutter, omend jeg synes vi kom noget nervøst ind i opgøret” fortæller cheftræner Uffe Agerbo.

Stillingen var 0-0 efter de første 45 minutters spil, selvom Støvring havde chancerne til flere mål. Tættest på kom Mads Harbo, da et flot skud fra kanten af feltet prellede af på målets trekant sammenføjning.

Støvring fortsatte det optimistiske offensive spil og fortsatte med at producere chancer. I det 66. minut kom forløsningen endelig, da Henrik Bach stod for kampens første mål. Kræfterne var efterhånden ved at slippe op for udeholdet og Støvring fik mere plads og flere målchancer opstod. Efter 80 minutters spil scorede Mads Harbo kampens 2. mål og blot syv minutter senere scorede Mads Harbo det tredje og sidste mål, på en ripost fra Kasper Bøghs stolpeskud.

Fredag d.19. august, mindre end 48 timer efter Støvringspillernes seneste kamp, skulle de igen i spil. Denne gang gjaldt det Svenstrup på udebane. En rigtig svær kamp, mod puljens tophold som havde fået maksimalt pointudbytte efter deres første to kampe.

Støvring startede bedst og fik lagt et massivt pres de første 10-15 minutter. Herefter stod der Svenstrup på resten af halvlegen. Svenstrup kom fortjent foran efter 20 minutters spil, da offsiden kiksede for Støvring.
Svenstrup havde optræk til flere mål, men stillingen forblev 1-0 da der blev fløjtet til pause.

“Vi fik en rigtig god snak i pausen og gav hinanden hånden på, at vi skulle ud og præstere helt anderledes, hvis vi skulle have noget med herfra. Vi lavede et par justeringer, hvilket tilsyneladende havde en positiv effekt i vores favør” fortæller Uffe Agerbo.

I 2. halvleg stod der Støvring på det meste, Støvring sværmede om Svenstrup målet og efter 66 minutters spil, scorede Kasper Bøgh et flot hovedstød efter indlæg fra Mads Harbo. Svenstrupspillerne virkede trætte og var sjældne gæster på Støvrings banehalvdel. Flere afslutninger snert om Svenstrups mål, friløbere mm. men ind ville bolden ikke. Efter 91 minutters spil lignede Støvringspillere og trænere nogen, som havde set et spøgelse.
Årsagen til dette kommer sig af, at Nikolaj Hvilsom i en helt upresset situation på egen banehalvdel vil lave en diagonalbold. Desværre rammer han bolden helt forkert og bolden rammer stolpen og ryger i mål til 2-1 uden chance for Støvringmålmand Gustav Qvist. Dette blev samtidig kampens resultat.

“Jeg er helt tom for ord. Efter at vi har været helt nede i sækken i første halvleg, spiller vi en fremragende 2. halvleg og udligner fortjent. Herefter har vi alle fornemmelsen af, at det er et spørgsmål om tid før vi laver føringsmålet. Vi er alle super skuffede over dette, men vi har endnu engang vist, at vi kan spille med mod alle hold. Den anden halvleg vi spiller, viser spillernes niveau. Vi kæmper stadig med at blive mere stabile, set over en hel kamp. Jeg har selvfølgelig ondt af Hvilsom, men jeg er sikker på at vi alle er 100% klar til at kæmpe om 3 point hjemme i Støvring lørdag d. 27. august, hvor Gundersted IF kommer på besøg“ slutter Uffe Agerbo.