image
RG
09. august 2022 kl. 08:23
Lørdag skulle Støvring IFs bedste herre seniorhold igen optræde i serie 2 igen efter et halvt års fravær. Første test var Valsgård IF 83, som i den forgangne sæson hørte til blandt topholdene i serie 2, de var således kun 3 point fra at tilspille sig playoffkampe til serie 1. Derfor var Støvringholdet godt klar over, at der ventede en svær opgave mod det stærke hold fra Valsgård, hvor flere af spillerne har prøvet sig selv af på noget højere niveau i Hobro.

Støvringholdet var fra første fløjt dominerende i alle spillets facetter. “Det er uden sammenligning den bedste halvleg, vi har spillet i min tid som træner i Støvring. Vi stod godt på banen, var aggressive i presspillet og sikre i boldomgangen. I det hele taget så vi godt ud i organisationen og kom fortjent foran efter 20 minutters spil ved Mads Dahl assisteret af Mads Harbo. Vi tilspillede os flere store chancer, men manglede desværre skarpheden i modstanderens felt. Derfor gik vi til pausen med en rigtig god fornemmelse. Vi var nødsaget til at omrokere lidt på opstillingen, da vi havde fået en skade kort før pausefløjtet.”

2. Halvleg skulle vise sig at tilhøre gæsterne fra Valsgård. De lykkedes med at slå hjemmeholdets rytme og opspil i stykker og kampen blev mere præget af duelspillet, hvilket blev til Valsgårds fordel. Efter 9 minutters spil af 2. halvleg faldt udligningen. Og blot 2 minutter senere bragte Valsgård sig i front med 2-1 på et hovedstød af Mathias Damborg efter et hjørnespark. Selvsamme Mathias Damborg scorede til 3-1 igen på kølvandet af en dødbold, hvilket også blev kampens resultat. Støvring formåede aldrig rigtig at true gæsterne efter pausen og måtte indkassere et ærgerligt nederlag i holdets første kamp.

Cheftræner Uffe Agerbo stod da også med blandede følelser efter kampen:
-
Det er en underlig fornemmelse at stå med efter sådan en kamp, vi spiller en første halvleg til UG og er i fuld kontrol, desværre formåede vi ikke at holde niveauet i alle 90 minutter. Som vii havde snakket om inden kampen, så blev skarpheden i felterne udslagsgivende, da der skulle findes en vinder. Vi skal i kamp igen allerede på fredag og der er heldigvis rigtig mange gode ting at tage med fra denne kamp. Vi er ligesom mange andre hold lidt udfordret i forhold til at kampene bliver afvikles så tidligt på sæsonen, hvor vi stadig har mange på ferie, men alle fik vist sig godt frem og vi fik bevist, at vi hører til her i rækken. Nu må vi håbe, at der kommer point på kontoen i næste kamp på fredag, hvor vi ude møder Terndrup.