RG
12. april 2022 kl. 13:32
Lørdag d.9/4 skulle Støvrings førstehold i serie 3 en tur til Øster Hornum. . Der var tale om et vaskeægte lokalopgør og samtidig også et topopgør, idet begge hold var ubesejret inden dagens opgør.

Det skulle vise sig, at blive en helt anderledes svær opgave, end i Støvrings to første kampe.
Den meget ujævne bane, samt den voldsomme voldsomme vind på langs af banen, skulle få stor indflydelse på opgørets afvikling. Støvring startede kampen med vinden i ryggen og kom da også bedst fra start, omend det var svært at få spillet til at flyde pga. de svære baneforhold.
Efter 22 minutters spil er Støvring tæt på at bringe sig i front, efter et par gode træk af Mads Harbo og en afslutning fra kanten af feltet.
Desværre for Støvring strøg bolden snert over målet. Der  var i flere omgange optræk til mål for Støvring. Nikolaj Hvilsom måtte se sin afslutning ramme stolpen. Efter 32 minutters spil kunne Støvring fortjent bringe sig i front 1-0. Et fremragende scoring af Kasper Bøgh, som kunne flugte bolden i mål på det flotte indlæg fra Simon Ø. Foldager Andersen. Selvsamme Simon var millimeter fra at udbygge føringen, men Øster Hornums stolpe, stod endnu engang i vejen.

De to hold kunne gå til pausen ved stillingen 1-0. Efter halvlegen fik Støvring  lidt mere ro på spillet og fik kombineret fornuftigt på den svære bane. Efter 55 minutters spil, kom Ulrik Kjærgaard til en fin afslutning, men bolden blev pareret af en Øster Hornum spiller i feltet. Riposten havnede for fødderne af Mads Harbo som sikkert sparkede bolden i mål til 2-0.

Støvring havde stadig deres muligheder, dog uden at det blev rigtig farligt. Øster Hornum var i anden halvdel af halvlegen gode til at bruge vinden og var tæt på en reducering, efter de sparkede en dødbold i feltet. En næsten identisk situation opstår efter 70 minutters spil, hvor en Øster Hornum spiller slår et frispark ind i feltet, hvilket resulterede i en reducering til 2-1. Øster Hornum fik pludselig mere tro på tingene og flere farlige situationer opstod efter, de sparkede lange bolde frem. Støving viste dog stadig tænder, men for tredje gang i kampen stod stolpen i vejen. I stedet gav stolpeskuddet en omstilling til Øster Hornum, som var tæt på at give en scoring til Øster Hornum.

Efter kampens slutfløjt, var cifrene stadig 2-1 til Støvring, og dermed 3 vigtige point på kontoen.

Cheftræner Uffe Agerbo kunne efter kampen glæde sig over udbyttet: “Vi vinder i dag en utrolig vigtig kamp. Under ekstremt svære forhold får vi løst opgaven og står tilbage med endnu 3 point til regnskabet. Det blev en kamp af en helt anden karakter, end de to foregående kampe vi har spillet. Vi havde utrolig svært ved at få spillet til at flyde og jeg måtte foretage flere justeringer undervejs.

Det var en meget uskøn affære, dette skyldes i høj grad banens forfatning, samt den stride vind som gjorde det næsten umuligt at praktisere kombinere. Det var formentligt ikke blevet så spændende, hvis vi havde kendt vores besøgstid allerede i første halvleg. Heldigvis lykkedes missionen og igen har jeg kun roser til gutterne for indsatsen, hvor alle bidrager til sejren.”

Næste opgave for Støvrings førstehold er Skærtorsdag, kl.14.00 hvor IK Rosendal kommer på besøg.