Menu

Planlægning af årets julestævne i fuld gang

image SIF´s repræsentanter Finn Kristjansen, Ruth Andersen og Rasmus Gissel sammen med Select Technicas Jannik Riis(tv) i det første planlægningsmøde af årets ugave af Technica Cup
RG
29. september 2021 kl. 11:07
Efter et års pause, slår SIF dørene op til jubilæumsudgaven af det traditionsrige julestævne Technica Cup
Det er måske lige at tage munden en anelse for fuld at påstå, at julen står for døren. Ikke desto mindre er planlægningen af årets Technica Cup, som er SIF´s traditionsrige julestævne i fuld gang.
Indbydelserne bliver sendt ud i uge 43.

Alle sejl bliver sat til i årets udgave af SIF´s traditionsrige julestævne, Select Technica Cup. Det er nemlig en jubilæumsudgave, helt præcis udgave nummer 50.
En udgave der egentlig skulle have været afholdt i 2020, men det satte sundhedssituationen på daværende tidspunkt en stopper for.

SIF´s ansvarlige for turneringen Ruth Andersen, ser med spænding frem til årets udgave:
- Nu er vi endelig på den anden side af Covid-19. Vi følger selvfølgelig de regler og restriktioner der må være til den tid og først og fremmest glæder vi os til endelig at kunne afholde stævnet igen, og jeg kan love alle at årets jubilæumsudgave af Technica Cup bliver mindst lige så god som de forgangne år, faktisk endnu bedre tror jeg, for vi vil selvfølgelig markere vores jubilæum.
- At et så stort stævne kan køre i så mange år, i en klub af vores størrelse, er vi enormt stolte af og ydmyg omkring. Vi ved at det stiller store krav til os som arrangører og til vores værtsskab, at blive ved med at blive tilvalgt af hold og klubber.

Jannik Riis fra Select Technica er endnu engang med som partner og glæder sig til et festligt jubilæum:
- For os er det en drøm at kunne være med igen og understøtte det her fantastiske stævne. Sidste gang (2019) slog Technica Cup rekord med 353 hold. Det siger alt om at de mennesker der har med det her at gøre, både er enormt erfarne, men også nytænkende og det er netop også nogle af de værdier vi prøver at bygge vores koncept op omkring.
- Vi har haft god møder, hvor vi har brainstormet og jeg tør godt love at der kommer et par nytænkende tiltag i løbet af juledagene, når stævnet igen løber af stablen.

Der er endnu ikke åben for tilmelding til Technica Cup, hvilket der vil være når indbydelserne udkommer i uge 43.