Menu

Nyt fra bestyrelsen

image
11. april 2024 kl. 15:35

Kære medlemmer af Støvring IF Fodbold,

Vi håber, I alle er kommet godt i gang med den nye sæson! Som den nye bestyrelse for Støvring IF Fodbold, ønsker vi at være mere synlige over for jer. Derfor vil vi dele lidt information omkring det, vi igår drøftede til første bestyrelsesmøde.

Vi drøftede bl.a.:

1) Overdragelse af Opgaver og Ansvarsområder:
Vi vil gerne starte med at takke den gamle bestyrelse for deres dedikerede arbejde og engagement i at lede vores klub. Som den nye bestyrelse er vi ivrige efter at påtage os vores ansvar og sikre en smidig overgang. Vi har grundigt gennemgået og fordelt opgaver og ansvarsområder for at sikre, at alle områder af klubben bliver varetaget med omhu og effektivitet.

2) Renovering af Cafeteriaet:
Vi har lyttet til jeres ønsker ø, og vi er derfor gået i gang med at kigge på, hvordan vi kan få vores cafeteria fornyet. Vi ønsker at skabe et mere indbydende og moderne rum, hvor vores medlemmer kan nyde hyggelige stunder før og efter træning samt kampe.

Så snart vi har mere nyt vil vi informere jer omkring dette, så hold øje med opdateringer fra os!

3) Fokus på Frivilligt Engagement:
Vi tror på, at et stærkt fællesskab er nøglen til en succesfuld fodboldklub. Derfor vil vi gerne opfordre de af jer, som har interesse til at blive involveret som frivillige i vores udvalgsarbejde. Uanset om det er i trænerstaben, koordinatorgruppen eller i nogle af vores udvalg, har vi brug for jeres hjælp og input for at sikre, at vores klub fortsat vokser og trives. Hvis du er interesseret i at bidrage eller har ideer til, hvordan vi kan forbedre vores klub, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til et spændende år sammen, fyldt med nye tiltag og fælles oplevelser på og uden for banen.

Husk, at vores klub er stærkere, når vi arbejder sammen!

Mike Winther
Formand
Støvring IF Fodbold

Luk