Menu

Et brag af en genåbningsdag

image
RG
20. september 2021 kl. 11:51
Efter at have haft forskelligartede coronarestriktioner at forholde sig til, kunne SIF Fodbold i lørdags endelig åbne dørene for alle, vel at mærke uden nogen form for restriktioner, og det blev lidt af et tilløbsstykke.

Endelig kunne dørene slås helt og fuldt op, uden forbehold eller restriktioner. Det var længe ventet og i den grad noget vi som forening trængte til. En dag i sammenholdets og fællesskabets navn.
Og det var lige hvad det blev. Fra dørene blev slået op kl. 12, strømmede det ind med mennesker og først flere timer efter sidste kamp, var der igen tomt på Støvring Stadion.
Det blev en helt igennem dejlig dag, hvor det eneste man kunne ønske var lidt mere resultatmedgang på banen, omend herrernes førstehold leverede et flot comeback mod Valsgaard, hvor det blev til 3-3, efter at SIF havde været bagud 0-3.
Til genåbningsdagen, var der hoppeborg, is og slik til børnene, sodavand og øl til de tørstige, pølser og frikadeller til de sultne.
Herudover amerikansk lotteri, gæt på resultatet og åben i Merchandise-boden. Jo det var i sandhed en dejlig dag, hvor der anslået var op i mod 400-500 mennesker på Støvring Stadion i løbet af dagen.
Nu glæder vi os til at kunne byde alle velkommen til alle kampe på Støvring Stadion.
Nedenfor kan du se nogle stemningsbilleder fra Genåbningsdagen.