U17 pigerne tog det hele med hjem fra Løgstør

image
27. januar 2024 kl. 09:27

I aftes fredag var U17 pigerne til inde stævne i Lanternen i Løgstør, hvor først Støvring 1 (Alberte, Clara, Balser, Ellen, Lærke, Silke, Pihl) var oppe i mod U18 modstand i U18 rækken, her vaklede pigerne som nærmest aldrig set før, et meget nervøst og decideret ringe spillende Støvring hold vandt alligevel deres kampe på nær imod modstanderen med et kombineret AaB og Fyrkat hold som de også måtte se sig slået af i finalen, derfor blev det til en 2.plads belønnet med en flot pokal og en billet til en kamp med Vendsyssel i Hjørring.

Herefter joinede Støvring 2 (Pihl, Tora, Trolle, Signe, Mia, Silje) Lanternen og skulle stille op sammen med Støvring 1 i deres korrekte alders tilhørende række, U16 rækken. Her var forventningen klar til begge hold, at vi helst skulle have de to præmier med hjem i de udlovede 1 og 2 pladser. Det blev som jeg forventede hvor det efter stævnet også skulle vise sig at stævnets første kamp, hvor de to Støvring hold mødte hinanden var en decideret finalekamp, her havde jeg i taktik sagt over for begge hold at i aften har SIF 2 muligheden for at sejre, set i betragtning af SIF 1´s præstationer på dagen. Det var også lige ved at ske, SIF 2 spiller en fremragende kamp og står rigtig godt defensivt, dog under pres i hele kampen, men langt hende i kampen kun bagud 0-1, indtil SIF 1, trækker fra i slutminutterne og sejrer 0-4. Herefter vinder Støvring 2 FLOT alle deres kampe, det samme gør Støvring 1, dog smider de helt horribelt sejren i deres sidste kamp og spiller 3-3, men selv et nederlag i den kamp havde ikke lavet om på den endelige stilling.

Udover pokal overrækkelsen efter stævnet, blev der også kåret en stævnets spiller, det blev Støvring 1´s Silke Fredsgaard som flot løb med den kåring, som blev belønnet med en T-shirt, samt Aalborg Pirates billetter !

Altså en alt i alt gennemført fredag aften med fodbold fra kl. 18 og frem til 23.15, med masser af flot fodbold, hvor begge hold viser, hvorfor så mange af de Nordjyske hold frygter os i indendørs fodbold og det er fuldstændig berettiget.

Vi havde derfor begge pokaler med hjem samt flere billetter til Vendsyssel og AaB kampe.

I dag venter der så pigerne 2024 sæsonens standerhejsning kl. 11.00 og efter sen hjemkomst kl. 00.30 i aftes, bliver det vist ren hygge, da vi også skal spille Vinterturneringskamp udendørs i morgen søndag på hjemmebane kl. 13.00