Rene yoyo-kamp for U 16 Liga 3-drenge

image Allan Agerboe Outzen, træner for U 16 Liga 3-drenge, og spillerne havde grund til at ærgre sig efter 3-3-kampen hjemme mod Skibsby-Højene IF. Arkivfoto
Af Allan Agerboe Outzen, træner for U 16 Liga 3-drenge
10. april 2018 kl. 11:53
Andetholdet hos U 16-drenge førte 3-0 med et kvarter igen i premieren hjemme mod Skibsby-Højene IF (SHI), men gæsterne fik fightet sig til 3-3. Det gik både op og ned i en fart i det opgør. Her samler SIF-træner Allan Agerboe Outzen op på den kamp - læs mere her...
  • Turneringskamp, søndag 8/4 2018, U 16 Liga 3
  • Støvring IF - Skibsby-Højene IF (SHI) 3-3 (2-0)
  • SIF-startopstillingen, 3-5-2: Frederik Rudkjøbing - Magnus Christmann, Mads Kragh og Kuba Osik - Matias Aldahl, Andreas Groes, Lasse Bisgaard, Gustav Olsen og Jesper Jakobsen - Johan Ertmann og Mads Boie.
  • Bænken denne gang: Johannes Krunderup og Henrik Andersen.

Kampbilledet i dette opgør var helt identisk med det vi så, da vi mødte Skibsby-Højene IF (SHI) i forårets træningskamp.

De havde igen alt spillet og kom frem til mange gode afslutninger, men vores keeper Frederik Rudkjøbing stod rigtig godt fik afvist deres største chance. Generelt spillede hele holdet godt, og det resulterede i en scoring af Mads Boie, som viste sin indre Ebbe Sand frem på forreste stolpe til 1-0.

Kort efter fik Ertmann en bold i dybden, og han fik driblet sig forbi to-tre mand og en keeper til 2-0, som også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg skulle SIF-drengene ud og presse på for en scoring mere, så vi kunne få lukket kampen definitivt.

SIF-keeper Frederik Rudkjøbing tog sig af et frispark fra eget felt, og han sendte bolden i dybden til Aldahl, som stensikkert scorede til 3-0 - og så virkede den kamp lukket og slukket.

SHI pressede hele tiden på for at få scoret, men vi tillod dem ikke at komme forbi vores sidste linje, men i det sidste kvarter fik SHIF dog vendt kampen på hovedet.

Først blev det 3-1, og i de sidste fem minutter fik de først reduceret til 3-2, og i de døende sekunder udlignede de også til 3-3 efter et hjørnespark, hvor en spiller stod helt fri.. Øv øv..

- Vi må bare op på hesten igen og komme videre. Hvis vi kan spille alle 80 minutter, som vi gjorde de første 64 minutter, så forudser jeg en rigtig stærk sæson til drengene.