Aftalerne blev holdt i den sidste test

image SIF-pigerne fra U 12-; U 13- og U 14 spillede en fin kamp i Aars forleden. Foto: U 12-U14-piger
Af Brian Østergaard Larsen, træner for U 12-U14-piger
12. april 2019 kl. 11:51
SIF havde spillere med fra både U 12-, U 13- og U 14-piger, da det forleden gjaldt generalprøven på forårspremieren. Modstanderen i U 13/U14 C-testkampen var et rent U 14-hold fra Aars IK - læs mere her...

Sidste træningskamp, inden det for går løs i turneringen, var mod Aars IK U 14. Vi mødte et rent U14-hold i den her kamp.

Vi havde U 12/13- og U 14-spillere med í denne kamp, men vi stillede trods alt med slagkraftigt hold, som kunne byde ubesejrede Aars op til dans.

Vi lagde - før kampen - vægt på, vi skulle kunne følge en gameplan, holde vores aftaler og kunne se hinanden i øjnene efter kampen.

Pigerne holdte alle aftalerne til punkt og prikke og spillede en god omgang fodbold. For mig at se var det tydeligt hvilket hold, der spillede det bedste tekniske/taktiske fodbold, og man kunne virkelig se, at vores træning bærer frugt. Alt det vi træner i, viste spillerne på banen.

Aars havde et par giftige offensive spillere. Især én gjorde sig bemærket, og hun drev til tider lidt gæk med vores defensiv, og det blev da også afgørende for udfaldet af kampen, Aars vandt 4-2.

De slog ofte en bold op på hende, og så skulle hun gøre tingene derfra - enkelt men effektivt, hvor vi gerne ville spille bolden rundt helt nede fra forsvaret. Så to forskellige stilarter mødte hinanden i denne kamp.

Forskellen på dem og os i den kamp var ganske enkelt, at de formåede at udnytte deres chancer. Men vi kom faktisk foran 1-0. Desværre holdt den føring kun i 10 minutter, før Aars udlignede. 1-1 ved pausen.

Vi aftalte at forsætte planen, og spillerne holdt sig forsat til gameplanen, men vi kom desværre ind i ni frygtelige minutter, hvor Aars lavede tre mål - hvoraf de sidste to blev scoret på to minutter. Meget synd for vores keeper, som ellers stod en fornuftig kamp.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med indsatsen fra pigerne. Næste skridt er så at bygge endnu mere på, så vi på sigt kan styre kampene med bolden.

• SIF-truppen i testkampen mod Aars: Clara Skøtt Poulsen, Ida Margrethe Bang-Andersen, Marie Lassen, Mikkeline Abrahamsen, Nanna Svendsen, Sara Bjerregaard, Sarah Balle Aaen, Selma Rugaard, Laura Ørbæk Sørensen, Lærke Hansen og Nikoline Hvilsom.