Menu

Missionen på Mors lykkedes for JS 2

image Jubel hos Tuncay Demirel og Rasmus Gissel ved scoringen til 0-3 ude mod MorsØ FC. Foto Lasse Olesen
Af Jørn Eriksen og Lasse Olesen (foto)
20. juni 2019 kl. 22:24
Missionen - torsdagens udekamp mod MorsØ FC i sidste spillerunde - lykkedes, og SIF-flagskibet i Jyllandsserien 2 holder sig med en 3-0-sejr oven vande og er på sikker kurs mod endnu en sæson i Jyllandsserien eller som minimum en playoff-kamp mod et Serie 1-hold - læs mere her...
 • Jyllandsserien 2, herrer, sidste spillerunde, spillet torsdag 20/6:
 • MorsØ FC - Støvring IF 0-3 (0-2)
 • Mål:
 • 18. minut: 0-1 Mads Harbo.
 • 27. minut: 0-2 Asger Bundgaard Nielsen.
 • 67. minut: 0-3 Mads Harbo.
 • SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Mikkel Blad Krogh - Casper Henriksen, Nicklas Aagaard, Nicolaj Hvilsom og Nikolaj Thorhauge Jakobsen - Yashar Bavel, Anders Nielsen, Asger Bundgaard Nielsen og Mads Harbo - Thomas Nielsen - Christian Guldager.
 • Bænken denne gang: Mathias Kielgast, Tobias Buus og Christoffer Olesen.
 • Udskiftninger hos SIF:
 • 60. minut: Christian Guldager ud - Tobias Buus ind.
 • 75. minut: Nicolaj Hvilsom ud - Christoffer Olesen ind.

Helt i havn er man imidlertid ikke, før de tre sidste kampe i JS-puljen er afviklet hen over weekenden, men med sejren på Mors er SIF-mandskabet sikker på minimum playoff-kamp om forbliven i Jyllandsserien - modstanderen er i givet fald en toer fra Serie 1.

Flasker det hele sig kan torsdags-sejren på Mors også - som beskrevet i optakten til dette opgør - være billetten til tredjepladsen i JS 2-puljen, hvilket er lig med en fornyelse af adgangstegnet til efterårets Jyllandsserie.

Læs optakten til kampen her:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/gissel-arbejdet-skal-goeres-faerdigt/

Mads Harbo bragte SIF på sejrskurs i det 18. minut. Han bankede - fra en spids vinkel - bolden direkte mod mål på et frispark, hvor alle forventede et indlæg, og bolden gik i kassen til jubel i SIF-lejren.

Ni minutter senere gjorde midtbanespilleren Asger Bundgaard Nielsen det til 0-2, og inden pausen nåede SIF også at få en scoring annulleret for offside.

0-2 ved pausen.

Midtvejs i anden halvleg var SIF-anfører Nicolaj Hvilsom med fremme, og han sendte bolden på den ene stolpe. Bolden røg retur til Mads Harbo, der sikkert omsatte den mulighed i en sandsynligvis afgørende scoring til 0-3.

Med en lille halv time igen foretog SIF-cheftræner Rasmus Gissel den første udskiftning, da Tobias Buus kom på banen - ud til en pause kom Christian Guldager. Et kvarter senere gjorde Christoffer Olesen sin entre i opgøret, da Nicolaj Hvilsom fik et pusterum.

Med sejren i sidste spillerunde nåede SIF-mandskabet op på en pointhøst på 19 point i de seneste ni kampe.

Nu afventer alle i SIF-lejren i spænding udfaldet af de tre sidste kampe i JUS 2-puljen, én lørdag og to søndag. Puslespillet samles først, når disse resultater er tikket ind, men med den sikre sejr på Mors kan SIF blive både nr. tre, nr. fire eller nr. fem i puljen afhængig af resultaterne, men direkte nedrykning til Serie 1 er ude af billedet.

- Jeg er så stolt af mit hold og mine spillere. Vi dominerede i den grad kampen, så det var voldsomt mod en modstander, der stod dybt og ville leve på omstillinger. Vi fandt løsninger og muligheder, og fra det 10. minut kom målchancerne drypvis. Og så er jeg stolt over, at spillerne arbejdede stenhårdt i 93 minutter. Med tre point på bogen efter de fem første kampe var vores mål at nå playoff. Det har vi nu som minimum nået takket være 19 point i de seneste ni kampe. Falder der mere af til os end playoff, så tager vi den med. Vi kan ikke rykke direkte ned nu, og nu afventer vi så udfaldet af de tre sidste kampe i sidste spillerunde lørdag og søndag, sagde Rasmus Gissel kort efter slutfløjtet på Mors.

Stillingen og kampene i
sidste spillerunde i JS 2-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/291336/opslagstavle

SE FLERE FOTO FRA KAMPEN
PÅ KLUBBENS FACEBOOK-SIDE