Menu

Gissel: Arbejdet skal gøres færdigt

image JS 2-mandskabet møder i aften MorsØ FC på udebane i sidste spillerunde, og det gælder overlevelse i Jyllandsserien. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
20. juni 2019 kl. 09:44
I aften (torsdag 20/6) gælder det sidste spillerunde for JS 2-mandskabet i udekampen mod MorsØ FC, og der er kickoff kl. 20.00 på Morsø Multipark. Frem til og med søndag afgøres hundeslagsmålet om at undgå nedrykning - en SIF-sejr i aften kan udløse alt fra en tredje- til en femteplads men som minimum sikre en playoff-kamp om at forblive i Jyllandsserien - læs mere her...

Der er kridtet op til en gyserafslutning i de to Jyllandsserie 2-puljer, hvor der udelukkende spilles om at forblive i Jyllandsserien, og i aften "tyvstarter" SIF-mandskabet sidste spillerunde i JS 2-puljen med udekampen mod allerede nedrykningsdømte MorsØ FC med kampstart kl. 20.00 på Morsø Multipark.

De øvrige kampe i SIF-holdets JS-pulje spilles lørdag (VSK Aarhus - Vorup FB) og søndag (Aalborg Chang - Helsted Fremad samt Løgstør IF - FfI).

En SIF-sejr - som kronen på værket ovenpå en fornem pointhøst i de seneste otte kampe - over Morsø FC vil give flere mulige scenarier, men den er en grundsten, hvis SIF skal spilles sig helt op på den tredjeplads, hvor man i givet fald undgår en playoff-kamp mod en toer fra Serie 1.

Tre SIF-point på Mors i aften vil sende de blå-hvide tropper op på 22 point, og man vil i givet fald slutte bedre pointmæssigt end 4'eren og 5'eren fra den anden JS 2-pulje.

Men både VSK Aarhus, SIF, Helsted Fremad og Vorup FB kan ende på 22 point. Skulle det ske, står SIF bedst i det indbyrdes regnskab med 10 point og vil tage den befriende tredjeplads.

Til gengæld ender SIF på femtepladsen, hvis kun VSK Aarhus, Vorup FB og SIF selv slutter på 22 point - i så fald tager VSK Aarhus tredjepladsen, Vorup FB fjerdepladsen og SIF femtepladsen.

Det er de to nr. 4 og den bedste nr. 5 fra JS 2, der har udsigt til playoff-kampe mod Serie 1-hold.

Stillingen og sidste spillerunde
i SIF-holdets JS 2-pulje:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/291336/opslagstavle

- Vores flotte periode i de seneste otte kampe med 16 point til følge har givet os en mulighed for at sikre os minimum en playoff-plads med en sejr, efter at det så særdeles sort ud efter de første fem kampe.
- Arbejdet skal dog gøres færdigt, og det er rigtig vigtigt, at alle er bevidste om, at det er en ny kamp, og at hver kamp lever sit eget liv, siger SIF-cheftræner Rasmus Gissel.

  • JS-startopstillingen, 4-4-1-1 i aften ude mod MorsØ FC i sidste spillerunde: Mikkel Blad Krogh - Casper Henriksen, Nicklas Aagaard, Nicolaj Hvilsom og Nikolaj Thorhauge Jakobsen - Yashar Bavel, Anders Nielsen, Asger Bundgaard Nielsen og Mads Harbo - Thomas Nielsen - Christian Guldager.
  • Bænken denne gang: Mathias Kielgast, Tobias Buus og Christoffer Olesen.

- Det er ikke afgørende for kampen, at vi vandt stort sidste gang vi mødte MorsØ FC, eller at vi har mange point i de sidste otte, eller at MorsØ FC har to point i alt. Det er derimod afgørende, hvordan vores udtryk - til og i kampen - bliver. Vores pres, evnen til at bevare roen på bolden og så videre, er det, der bliver afgørende.
- Jeg håber virkelig, vi gør første del af arbejdet færdigt. Det synes jeg, spillerne har fortjent. Jeg har rigtig stor respekt for MorsØ FC, der bortset fra enkelte kampe har været tæt på point i stort set alle kampe. Noget af det held, holdene over dem har haft, har Morsø FC manglet, understreger Rasmus Gissel.

Det samlede billede kan stadig forrykkes afhængig af jysk-fynsk nedfald fra 2. divison, hvor de skeles til Odder IF's og FC Sydvest 05 Tønders kampe i sidste spillerunde på lørdag.

Alle disse mellemregninger kan - og skal - SIF-mandskabet dog ikke bruge til alverden i aften, hvor al fokus blot skal bruges på én ting - nemlig at besejre MorsØ FC.

Stillingen og sidste spillerunde
i den anden JS 2-pulje:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/291337/opslagstavle

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/vital-sejr-til-js-2-efter-yo-yo-kamp/