Menu

Vital sejr til JS 2 efter yo-yo-kamp

image Jubel efter Mads Harbos scoring til 5-2 på en assist fra Kasper Bøgh i det 87. minut i hjemmekampen mod Løgstør IF. Slutcifrene blev 5-4. Foto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
14. juni 2019 kl. 23:42
JS 2-mandskabet holder med 5-4-sejren hjemme over Løgstør IF liv i forhåbningerne om at redde livet i Jyllandsserien. 4-0 ved pausen og 5-2 med syv minutter igen blev pludselig til 5-4 i de døende minutter, og så blev det hele pludselig lidt for spændende - læs mere her...
 • Jyllandsserien 2, herrer:
 • Støvring IF - Løgstør IF 5-4 (4-0)
 • Mål:
 • 13. minut: 1-0 Christian Guldager (ass. Nikolaj Thorhauge Jakobsen).
 • 15. minut: 2-0 Mads Harbo.
 • 42. minut: 3-0 Yashar Bavel.
 • 45. minut: 4-0 Mads Harbo (ass. Asger Bundgaard Nielsen)
 • 51. minut: 4-1.
 • 81. minut: 4-2.
 • 83. minut: 5-2 Mads Harbo (ass. Kasper Bøgh).
 • 87. minut: 5-3.
 • 93. minut: 5-4.
 • Advarsler, SIF: 87. minut: Nicolaj Hvilsom.
 • SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Mikkel Blad Krogh - Casper Henriksen, Nicklas Aagaard, Nicolaj Hvilsom og Nikolaj Thorhauge Jakobsen - Yashar Bavel, Asger Bundgaard Nielsen, Anders Nielsen og Mads Harbo - Thomas Nielsen - Christian Guldager.
 • Bænken denne gang: Christoffer Olesen, Kasper Bøgh og Tobias Buus.
 • Udskiftninger, SIF:
 • 66. minut: Christian Guldager ud - Christoffer Olesen ind.
 • 75. minut: Nikolaj Thorhauge Jakobsen ud - Tobias Buus ind.
 • 78. minut: Yashar Bavel ud - Kasper Bøgh ind.

SIF-cheftræner Rasmus Gissel havde - på vej hen over grønsværen efter slutfløjtet - et ansigtsudtryk, der var ligeså omskiftelig som vejret denne fredag aften, hvor JS 2-mandskabet hentede en livsnødvendig 5-4-sejr hjemme over Løgstør IF efter at have ført 4-0 ved pausen og 5-2 med syv minutter igen af den ordinære spilletid.

Vejret bød på regn, torden, et par lyn og solskin, og sindsmæssigt var det vist også en passende cocktail at hæfte på Gissels humør, da de tre uhyre vigtige point var i hus.

- Jeg er stolt over, at vi med så ung en besætning kan gå ud i den grad sætte os på kampen i første halvleg, som vi vandt 4-0. Til gengæld er jeg rasende over, at vi allerede i det sidste kvarter af første halvleg, også selvom vi i den fase scorer to mål, slipper presset på modstanderne og får skæve vinkler på vores pasninger. Det fortsatte efter pausen, og i slutfasen kunne vi have sat sejren over styr, sagde Rasmus Gissel, da han lige havde taget luft ind ovenpå 90 minutter, der blev langt mere højspændte i slutfasen end forventet vurderet udfra SIF-holdets præstation i første halvleg.

Med sejren holder det "grønne" SIF-mandskab liv i forhåbningerne om at undgå nedrykning til efterårets Serie 1 - i sidste spillerunde venter MorsØ FC på udebane på torsdag.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS 2-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/291336/opslagstavle

SIF-holdet fik en ønskestart mod Løgstør IF og førte 2-0 efter 15 minutters spil. I det 13. minut var Christian Guldager på pletten på en flot pasning fra Nikolaj Thorhauge Jakobsen fra venstre side, og to minutter senere øgede Mads Harbo til 2-0 med det "kolde" højreben.

Ved 0-0 måtte SIF-keeper Mikkel Blad Krogh dog redde sit hold, da en Løgstør-angriber slap forbi Nicolaj Hvilsom og kom til en afslutning.

I det 36. minut var Løgstør tæt på en reducering til 2-1 på et hovedstød i kølvandet på et hjørnespark, og så sluttede SIF ellers en spillemæssig fornem første halvleg af med to scoringer i det 42. og 45. minut. Yashar Bavel satte fornemt bolden ind i det ene målhjørne på et langskud, og lige før pausefløjtet øgede Mads Harbo til 4-0 på en dyb stikning.

Og så brød solen ellers frem og afløste småregn og tordenskyer over Støvring Stadion.

Anden halvleg blev - set med SIF-briller - til gengæld ikke en solstrålehistorie.

Der blev måske hvilet lidt for meget på laubærrene og en 4-0-føring. I hvertfald kom Løgstør hurtigt på 4-1, og gæsterne havde i det første kvarter efter pausen yderligere to-tre nærgående forsøg, der kunne have kastet scoringer af sig.

SIF - for løse i tøjlerne - slap med skrækken og fik selv en scoring til 5-1 (Mads Harbo) annulleret for offside i det 65. minut.

Minuttet efter kom den første SIF-rokade. Yashar Bavel kom på toppen, da Christoffer Olesen kom ind, og Christian Guldager kom ud.

Med et kvarter igen kom 17-årige Tobias Buus så ind som højre back - ud gik Nikolaj Thorhauge Jakobsen, og Buus vandt stort set alle sine luftdueller og var fysisk uhyre stærk i de 15-20 minutter, han fik på banen.

Med 12 minutter igen kom Kasper Bøgh i spil, da han erstattede Yashar Bavel.

Og slutfasen blev en yo-yo-tur af kaliber. Det gik op og ned.

I det 81. minut blev det 4-2 på en fornemt Løgstør-mål efter smukt opspil, men blot to minutter senere vandt Kasper Bøgh en duel og fik spillet Mads Harbo fri i dybden. Han bankede knaldhårdt bolden i nettet ved fjerneste stolpe, og så troede alle på et velbesøgt Støvring Stadion, hvor både en del af tilskuerne og spillere fra diverse hold i aktion, tog del tilbuddet om helstegt pattegris med luksussalat fra Café Fodbold i klubhuset, at nu var den kamp definitivt afgjort.

Det var den så ikke.

I det 87. minut blev det 5-3. I sekunderne efter indkasserede SIF-anfører Nicolaj Hvilsom et gult kort angiveligt for at brokke sig, og tre et halvt minut inde i fem minutters tillægstid blev det også 5-4 på et hovedstød.

De sidste par minutter blev derfor pludselig en neglebidende affære, men SIF fastholdt 5-4 og hentede den livsnødvendige sejr i næstsidste spillerunde.

Og Gissel slår sandsynligvis stadig gnister....

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/nedrykningsdrama-paa-fredags-menuen/