Menu

Nedrykningsdrama på fredags-menuen

image JS 2-herrer - her under taktikmødet før udekampen mod VSK Aarhus - får besøg af Løgstør IF i aften (fredag 14/6), og kampen fløjtes i gang kl. 18.30. Foto: Lasse Olesen
Af Jørn Eriksen
14. juni 2019 kl. 09:49
Førsteholdet hos herresenior, Jyllandsserien 2, har kniven på struben inden de to sidste spillerunder. I aften (fredag 14/6) kommer Løgstør IF på besøg, og kampen fløjtes i gang kl. 18.30 - læs mere her...

For SIF-cheftræner Rasmus Gissel står én ting soleklar inden forårets to sidste spillerunder, og i aften (fredag 14/6) gælder det hjemmekampen mod Løgstør IF i næstsidste spillerunde i Jyllandsserie 2-puljen.

- Vi skal vinde de to sidste kampe for at være sikre på en playoff-kamp om at forblive i Jyllandsserien, og det går vi benhårdt efter, siger Rasmus Gissel.

Startfløjtet til JS 2-knaldperlen lyder kl. 18.30, og solid opbakning fra lægterne vil være en rigtig god ting for hjemmeholdet. Det var der til den seneste hjemmekamp mod Vorup FB, og det kunne mærkes af spillerne på banen.

Der er én ændring i SIF-truppen i forhold til 2-2-udekampen mod VSK Aarhus. Der er afbud fra Mathias Kielgast - i stedet træder Kasper Bøgh ind i truppen.

  • SIF-truppen mod Løgstør IF - spillerne nævnt i vilkårlig rækkefølge: Mikkel Blad Krogh, Tobias Buus, Christoffer Olesen, Mads Harbo, Anders Nielsen, Thomas Nielsen, Kasper Bøgh, Mikkel Thorhauge Jakobsen, Asger Bundgaard Nielsen, Yashar Bavel, Casper Henriksen, Christian Guldager, Nicklas Aagaard og Nicolaj Hvilsom.

- Løgstør IF, der har 18 point for 12 kampe, mens vi selv har 16 point for 12 kampe, vil selvsagt bedre kunne tåle en pointdeling. Vi skal gå efter alle tre point. Det er svært at overskue, hvor en pointdeling vil efterlade os i nedrykningsstriden, men mine matematiske evner rækker til at kunne se, at to sejre vil sikre os playoff-kamp om at forblive i Jyllandsserien. Løgstør IF har hentet 1,5 point pr. kamp hidtil. Det vidner om styrke. Vi vandt 2-1 i Løgstør i forårets første indbyrdes møde, men Løgstør IF var klart bedst de første 30-35 minutter, og de kunne have ført med mere end et mål ved pausen. De var gode i den periode, hvor de var mest på bolden i den kamp, fortsætter Rasmus Gissel.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS 2-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/291336/opslagstavle

Løgstør IF kommer til Støvring denne fredag aften med tre hjemmekampe som ballast. I de tre hjemmekampe slog Løgstør IF først VSK Aarhus 4-1, dernæst Aalborg Chang 2-0, og senest blev det til 3-3 mod Helsted Fremad. I sidste spillerunde får Løgstør IF besøg af det aktuelle førerhold i puljen, Frederikshavn fI.

SIF-mandskabet slutter selv af torsdag i næste uge (20/6) på udebane mod allerede nedrykningsdømte MorsØ FC kl. 20.00.

SE VIDEO-INDSLAG MED
FLERE AF SIF-SPILLERNE HER:

https://www.facebook.com/siffodbold.dk/videos/689643384820900/

  • Hjemmekampe i SIF-lejren fredag 14/6:
  • 18.00: JS-damer - Aabybro IF.
  • 18.00: Serie 3-herrer - LKB/Gistrup.
  • 18.30: JS 2-herrer -Løgstør IF.

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/js-2-herrer-fik-med-noed-og-naeppe-2-2/