Menu

JS 2-herrer fik med nød og næppe 2-2

image VSK-keeperen halvklarede i overtiden et forsøg, og returbolden havnede hos Christoffer Olesen, der udlignede til 2-2 for SIF-tropperne, der var klædt i rødt i udekampen mod VSK Aarhus. Foto: Lasse Olesen
Af Jørn Eriksen og Lasse Olesen (foto)
10. juni 2019 kl. 20:20
Christoffer Olesen udlignede til 2-2 ét minut inde i tillægstiden i udekampen mod VSK Aarhus mandag 2. pinsedag i tredjesidste spillerunde, og hjemmeholdet nåede herefter at brænde et straffespark på SIF-keeper Mikkel Blad Krogh - læs mere her...
 • Jyllandsserien 2, herrer:
 • VSK Aarhus - Støvring IF 2-2 (1-1)
 • Mål:
 • 22. minut: 1-0 Daniel Eugster Sørensen (ass. Rasmus Raul Raahauge).
 • 34. minut: 1-1 selvmål (Laurence McGregor Vedelsdal).
 • 76. minut: 2-1 Andreas Bak Kristensen (ass. Nicolai Christensen).
 • 91. minut: 2-2 Christoffer Olesen.
 • SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Mikkel Blad Krogh - Mathias Kielgast, Nicklas Aagaard, Nicolaj Hvilsom og Casper Henriksen - Yashar Bavel, Asger Bundgaard Nielsen, Anders Nielsen og Mads Harbo - Thomas Nielsen - Christian Guldager.
 • Bænken denne gang: Tobias Buus, Christoffer Olesen og Nikolaj Thorhauge Jakobsen.
 • Udskiftninger/SIF:
 • 65. minut: Christoffer Olesen og Nikolaj Thorhauge Jakobsen ind - Christian Guldager og Mathias Kielgast ud.
 • 73. minut: Tobias Buus ind - Anders Nielsen ud.
 • 86. minut: Christian Guldager ind - Casper Henriksen ud.
 • Advarsler/SIF: 91. minut: Yashar Bavel.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS 2-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/291336/opslagstavle

- Vi er på vej ud af Aarhus med flere politibiler lige efter os. Det var noget nær rent tyveri, at vi fik point ud den kamp, lød den første umiddelbare kommentar fra SIF-cheftræner Rasmus Gissel i kølvandet på udekampen mod VSK Aarhus mandag 2. pinsedag.

Og det skete efter en hæsblæsende afslutning på kampen, der bød på seks minutters tillægstid, og der skete ting og sager i de seks minutter.

- Vi var i store dele af kampen spillet helt ud af banen. VSK var foran 2-1, da vi havde rundet de 90 minutter, men i et minuts tillægstid havnede bolden for fødderne af Christoffer Olesen, der sendte den i nettet til 2-2. To et halvt minut senere fik VSK Aarhus tildelt et straffespark, men den sag klarede målmand Mikkel Blad Krogh for os. En VSK-spiller sendte returbolden op på overliggeren, ny returbold - og den sendte en VSK-spiller lige forbi målrammen. Efter seks minutters tillægstid blev der fløjtet af, forklarer Rasmus Gissel.

SIF indledte kampen skidt og fandt slet ikke det spillemæssige niveau fra de seneste kampe. VSK Aarhus kom foran 1-0 efter 22 minutters spil, men i det 34. minut blev det 1-1 på et selvmål. Christian Guldager stak Mads Harbo fri i dybden. Han forfulgte bolden i en nærkamp med en VSK-forsvarer, der fik ekspederet bolden forbi egen keeper.

- Vi fik slet ikke fat i noget inden pausen og blev i store dele af første halvleg kørt rundt i deres kombinationsspil. Det blev ikke meget bedre i anden halvleg, men de kom ikke til de store chancer. Det havde dog trukket op til en 2-1-scoring, inden VSK kom foran 2-1 med et kvarter igen.

- Herefter var der som om, vi fik lidt bedre fat, og Yashar Bavel havde blandt andet et forsøg, hvor bolden ramte overliggeren. SIF-spillerne skal have ros for aldrig at give op eller slå op i banen. Mange andre hold ville have tabt sådan en kamp med fire-fem mål, men vi blev - selvom der blev valgt mange forkerte løsninger - ved med at fighte videre og opsøge heldet. Spillerne arbejdede stenhårdt, og vi fik et point ud af det. Vi skal vinde de to sidste kampe, hjemmekampen mod Løgstør IF og udekampen mod MorsØ FC, for at undgå direkte nedrykning til Serie 1, slutter SIF-cheftræner Rasmus Gissel.

På fredag 14/6 spiller både JS 2-herrer, JS-damer og Serie 3 på hjemmebane - JS 2 får besøg af Løgstør IF i et drama - for begge holds vedkommende - om at redde livet i Jyllandsserien. Det er den aften, Café Fodbold byder på helstegt pattegris og luksus-saltbord - interesserede har kunnet melde sig til de løjer.

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/gissel-vi-skal-fokusere-paa-os-selv/