Hattrick og to assist i sejr på 6-0

image Marcus Skovhus Pedersen satte tre scoringer ind og lagde op til to andre mål i sejren på 6-0 til Serie 5 i efterårspremieren. Foto: Serie 5
13. august 2018 kl. 13:32
Serie 5-holdet hos herresenior - fjerdeholdet - hentede en 6-0-sejr i deres efterårspremiere søndag 12/8 hjemme mod Løgstør IF, og det skete blandt andet takket være et hattrick og to målgivende pasninger af førsteårssenioren Marcus Skovhus Pedersen - læs mere her...

Her samler Serie 5-træner Mathias Tille Kristensen op på Serie 5-premieren:

Vi mødte Løgstør IF på hjemmebane i en kamp, som var blevet flyttet fra næste søndag til denne. Vi vandt 6-0. Vi stillede med et slagkraftigt mandskab og en masse Serie 5-erfaring.

Til dagens kamp havde vi Marcus Skovhus Pedersen (foto herover, red.) med på grund af, at han var blevet syg i fredags og ikke kom i aktion for Serie 3-holdet som ellers planlagt. Han var en kæmpe gevinst for os med et hattrick og to målgivende afleveringer. Talentet har Marcus arvet fra sin storebror (Tille, selv - red.), som også må siges og være en teknisk og løbestærk spiller...

Vi startede kampen rigtig godt. Vi lod bolden gøre arbejdet, hvilket var en god idé, da flere af os ikke er så tynde og hurtige, som vi var engang(Mikkel Springby). Vi fik scoret tre mål i første halvleg, To scoringer af Marcus og et af David Guldborg, som også spillede en rigtig god kamp.

I anden halvleg aftalte vi at fortsætte de gode takter, og det gjorde vi. Efter halvandet minut scorede Mads Lindegaard Poulsen på sin første berøring efter at være blevet skiftet fra anden halvlegs begyndelse.

Efterfølgende fik Marcus scoret et mål mere, og No Lian fik også scoret efter nogle lynhurtige driblinger.

Vi havde i denne kamp Mark Bloch på mål, og han gjorde, hvad han skulle. Han holdt nullet.

Vi vandt helt fortjent 6-0, og det kunne sagtens være blevet til endnu mere.

Efterfølgende stemte vi om kampens spiller, og det blev den løbestærke midtbanespiller Aske Kjær (t.h. på foto herover, red.) med 7 stemmer foran Marcus, som fik 4 (heldigt, for ellers skulle storebror betale en kasse). Aske spillede en fantastisk kamp, hvilket alle i øvrigt gjorde i den her kamp.

Vores verbale anfører, Christian Rytter (foto herover, indkasserede et gult kort i anden halvleg i lighed med Mikkel Springby - begge for at fælde en modspiller.

• Startopstillingen mod Løgstør IF: Mark Bloch - Jakob Jensen, Christian Rytter, Mathias Tille Kristensen, No Lian Lianching - Osmund Olsen, Mikkel Springby, Aske Kjær og David Guldborg - Marcus Skovhus Pedersen og Jesper Larsen.
  • Indhopperne: René Christensen, Michael Lind Elmgren og Mads Lindegaard Poulsen. Alle kom i aktion.