image
RG
13. februar 2022 kl. 13:02
Der var tvivl om hvorvidt der overhovedet ville blive spillet en kamp på grund af corona-afbud, men heldigvis viste en kamp sig mulig, og det blev en glimrende første test for herrernes førstehold.

Den oprindelige træningskamp hjemme mod B52, blev i 11.time aflyst da B52 torsdag meddelte at de ikke var i stand til at stille med et hold pga. coronasmitte. Derfor var 1. træningskamp i den grad i overhængende fare for at blive aflyst, da potentielle modstandere allerede var booket. Sent torsdag aften kontaktede Aars os, og vi fik en træningskamp i hus i Aars, mod deres 2. hold i serie 2.

16 mand var klar på udfordringen, på trods af udfordringerne. Det blev en rigtig fin træningskamp, hvor alle mand som minimum fik 45 gode minutter i benene. Den kraftige vind på tværs af banen gav spillerne visse udfordringer og meget af spillet kom naturligt nok til at foregå meget i den ene side. Stillingen efter de første 45 minutter var 0-0, på trods af spilovertag og chancer til SIF, som havde skud på overliggeren og 3-4 “direktører”, men den sidste skarphed manglede foran målet. I pausen blev der skiftet flittigt og de sidste spillere kom i aktion. Der skulle ikke gå lang tid før SIF kom foran 1-0 ved Mads Dahl. Føringen blev udbygget til 2-0 kort tid efter af Kasper Bøgh inden Anton Høgh Dalsgaard og Magnus Åskar cementerede sejren til hhv. 3-0 og 4-0.

Rigtig dejligt at komme i kamp og starte med en sejr. Dette var første test, hvor der periodevis var rigtig flot spil, men som det så ofte er med første træningskamp var der ting, som manglede slutprodukukt og kvalitet. Det arbejder vi på at få forbedret i de kommende træninger og træningskampe. Så vi forhåbentlig står knivskarpt til sæsonstarten første weekend i marts.