Fire gyldne minutter sikrede pokalsejr

image Jubel efter Katja Uhrenholts scoring til 0-2 i Nibe. Foto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
07. maj 2019 kl. 11:40
To scoringer på fire minutter - i det 36. og 40. minut - var nok til at bringe JS-damerne på sejrskurs i pokalkampen på udebane mod Nibe Boldklub fra Serie 2 mandag aften 6/5, og SIF-sejren blev samlet på 2-1 på en dag, hvor spillet diplomatisk sagt humpede - læs mere her...

Lad det være sagt med det samme.

Spillemæssigt var mandagens pokalopgør i 2. pokalrunde i Nibe ingen skønhedsåbenbaring -set med SIF-briller.

JS-damerne havde kampen igennem mere end svært ved at ramme hinanden, så spillet blev usammenhængende og i store perioder rodet og fantasiløst mod Nibe Boldklubs Serie 2-hold, der har flere gode spillere på holdkortet.

To scoringer indenfor blot fire minutter i den sidste del af første halvleg gav pludselig håb om, at SIF-mandskabet nu ville leve op til favoritværdigheden og måske få sat en pæn buket fuldtræffere i kassen.

Nicole Kornum Netopil gjorde det til 1-0 for SIF i det 36. minut, og fire minutter senere øgede midtbanespilleren Katja Uhrenholt til 2-0 for SIF på et langskud.

Seks minutter inden scoringen til 0-1 var Nicoline Jespersen (foto herover, red.) kommet på banen i et længe ventet comeback, da hun erstattede Daria Krzos, der dog kom på banen igen et minut før pausen, da Nicole Netopil trængte til en pause p.g.a en småskade - sidstnævnte kom senere i aktion igen.

• SIF-startopstillingen, 3-5-2: Dea Poulsen - Katrine Haals Stenvang, Katja Quist Kristensen og Signe Rytter Lund - Nicole Kornum Netopil, Stine Balling Olsen, Katja Uhrenholt, Julie Blicher og Majken Frost - Daria Krzos og Lisa Christensen.
  • Bænken denne gang: Nicoline Jespersen og Lisa Mikkelsen.

Lisa Mikkelsen kom på banen fra anden halvlegs start, og der var flere udskiftninger i SIF-lejren i de sidste 45 minutter.

Fem minutter efter pausen fik Nibe-mandskabet skabt fornyet spænding i pokalkampen, da bolden gik over SIF-keeper Dea Poulsen og videre ind i målet.

De sidste 40 minutter holdt SIF stand - men spillet var stadig en uskøn forestilling med alt for få opkvikkende indslag.

SIF-holdet er nu klar til ikke blot 3. men 4. runde af pokalturneringen. SIF er nemlig blandt de 14 oversiddere i næste runde, 3. pokalrunde, og er altså klar til 4. spillerunde i pokalturneringen 2019/2020.