Senior

17-09-2020 15:27:08
Hæder og straffespark
SIF´s kvinder mødte i går Billund i pokalturneringen. Inden kampen blev SIF-spillerne hædret for sidste sæsons meritter. Selve kampen endte med den mest dramatiske afslutninger af alle
15-09-2020 10:26:32
Bittert nederlag til topholdet
Det var tæt hele vejen, men symptomatisk for den periode SIF er inde i, rendte modstanderen fra Skalborg med sejren i slutminutterne
15-09-2020 10:06:44
Kvinderne på toppen efter remis i topkamp
Med gårsdagens 1-1 resultat mod rækkens nummer 2 DHF, holder SIF´s kvinder sig i toppen af jyllandsserien
12-09-2020 10:23:21
Hjemmebanen skal udnyttes
Efter to lange udebaneture til Nordvestmors og Thisted, er der endelig igen hjemlig græs under fødderne for herrernes serie 1
09-09-2020 21:34:42
Anden sejr på ét døgn
Kun ét døgn, eller rettere 25 timer, efter sejren over B52, fik damernes Jyllandsseriehold endnu en sejr her til aften
08-09-2020 22:47:55
Operationen lykkedes, men patienten døde
En glimrende præstation, der i udtalt grad fulgte gameplanen, endte desværre alligevel med nederlag til herrernes Serie 1
08-09-2020 21:34:04
Vigtig sejr i urytmisk kamp
Med femte sejr i lige så mange forsøg har kvindernes Jyllandsserie hold fået en optimal sæsonstart
06-09-2020 11:25:13
Uafgjort til Serie 1 herrer
Trods bagud efter blot 7 minutter, fik herrernes serie 1, kæmpet sig flot tilbage på udebane mod Nordvestmors, og havde fortjent sejren til sidst