U 16-pigerne vendte 2-3 til 4-3

image U 16 Liga 3-pigerne fightede sig til en 4-3-sejr hjemme over ASV og gjorde sig dermed klar til et topopgør hjemme mod Aalborg Chang på søndag. Foto: Hanne Andersen
Af Bjarne Buster Foldager Pedersen, cheftræner for U 16-pigerne
07. oktober 2019 kl. 17:28
U 16-pigerne i Liga 3 var bagud 2-3 ved pausen i søndagens hjemmekamp mod ASV, men SIF-pigerne strammede sig an og vandt kampen 4-3. På søndag gælder det en topkamp hjemme mod Aalborg Chang - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • U 16-piger, Liga 3
  • Støvring IF - ASV 4-3 (2-3)
  • Mål:
  • 26. minut: 0-1.
  • 27. minut: 1-1 Sisse Schrøder.
  • 30. minut: 1-2.
  • 34. minut: 2-2 Marie Andersen (direkte frispark).
  • 38. minut: 2-3.
  • 43. minut: 3-3 Cecilia Rasmusen.
  • 45. minut: 4-3 Sisse Schrøder.

Søndag 6/10 spillede U 16-pigerne næstsidste turneringskamp på hjemmebane mod ASV, og det blev en meget målrig kamp, som vi vandt 4-3, og hvor specielt Støvring var i gavehumør i eget felt.
De første 10 minutter af kampen styrede vi fuldstændigt med rigtig flot spil, og det blev til et par pæne chancer, som ASV-målmanden desværre tog sig af.
Herefter faldt vores spil fra hinanden, og vi lavede en masse fejl, som gav ASV tre foræringsmål.

Med 15 minutter tilbage af første halvleg væltede målene ind i begge ender - hele fem stk, og ASV kunne gå til pause foran 3-2.

Efter en lille skideballe og et par omrokeringer i pausen var SIF-pigerne som forvandlede i anden halvleg. Alle tog ansvar, og det hele hang sammen igen. Efter fem minutters spil gik vi fra at være bagud 3-2 til føring på 4-3, som også blev kampens resultat trods flere store chancer til Støvring-pigerne i den sidste halve time - blandt andet til Cecilia Rasmusen, som var hjemme på weekend fra efterskole og kunne træde til, da der var indløbet et par afbud p.g.a sygdom.
Vi fik fortjent de tre point.

Fidusen gik til Sisse Schrøder med syv stemmer foran Sine Brøndum, der fik fire stemmer.

• SIF-truppen i kampen mod ASV - spillerne nævnt i alfabetisk rækkefølge: Cecilia Rasmussen, Cecilie Mandrup Skov, Cecilie Randrup Reiche, Clara Skøtt Poulsen, Emilia Lønskov Liebach, Emilie Olesen, Jane Larsen, Jessica Rosa Jacobi, Marie Lassen, Marie Neergaard Andersen, Mathilde Grøn, Nicoline Søgaard, Sine Brøndum og Sisse Vinther Schrøder-Jensen.

Næste kamp er søndag 13/10 på hjemmebane mod Aalborg Chang, som indtager førstepladsen i puljen - et point foran Støvring-mandskabet.