Debutant blev matchvinder i 4-3-sejr

image U 16 Liga 3-pigerne slog Aars IK 4-3 på udebane søndag 29. september. Foto: U 16-piger
Af Bjarne Buster Foldager Pedersen, U 16-piger
30. september 2019 kl. 12:21
Søndag 29/9 kom U 16-pigerne tilbage på sejrskurs med en 4-3 sejr i udekampen mod Aars IK i Liga 3. Læs mere her...

Kampen begyndte meget nervøst, og ingen af holdene kunne få spillet til at hænge sammen.
Efter 12 minutter blev det 0-1 på et direkte frispark. Fra 35 meters afstand satte Cecilie skov flot bolden ind under overliggeren. Aars IK kom desværre på 1-1 blot fire senere efter et hjørnespark, og resten af første fortsatte med en omgang rodet fodbold med et par halve chancer i begge ender.

Anden halvleg var blot to minutter gammel, da hele Støvring-holdet snorksov, og Aars IK bragte sig foran 2-1. Heldigvis fik det SIF-pigerne til at vågne op, og blot tre minutter senere pressede vi på i feltet i kølvandet på et hjørnespark, og bolden rammer en hårdt presset Aars-spiller, der lavede selvmål til 2-2.

Det blev 2-3 efter et frispark midt på banen. Marie Andersen slog en perfekt bold i feltet, hvor Sara Bjerregaard dukkede op og satte bolden iskoldt i mål med en velplaceret inderside.

Med 10 minutter tilbage bragte vi os på 2-4 på et flot debutant-mål af Anne Sofie, som modtog bolden midt i feltet efter rigtig flot fight og forarbejde af Sine Brøndum og Cecilie Randrup på venstrekanten. Anne Sofie satte bolden i mål helt ude langs stolpen uden chance for målmanden.

I samme minut bragte Aars IK fornyet spænding i kampen igen med en lynhurtig scoring til 3-4.
Støvring-pigerne holdt dog hovederne kolde i de sidste minutter og spillede sikkert bolden rundt - en fortjent sejr på 4-3 kom i hus.

Igen en kæmpe stor tak til forældrene for den store opbakning. I er fantastiske.