U 16-pigerne kom ned på jorden igen

image U 16 Liga 3-pigerne pressede forgæves på til sidst i udekampen mod Fyrkat Q, der vandt 1-0 på en fuldtræffer, der blev sat ind i kampens begyndelse. Foto: U 16-piger
Af Morten Henriksen, U 16-piger
23. september 2019 kl. 11:53
U 16 Liga 3-pigerne indkasserede efterårets første nederlag, da det søndag gjaldt udekampen mod Fyrkat Q på Valsgård Stadion. Kampen endte 1-0 til Fyrkat Q takket være en tidlig scoring i kampen - læs mere her...

Med førstepladsen i den første pulje inden efterårets midtvejsombrydning havde SIF-pigerne hidtil ikke prøvet at tabe. Omvendt var søndagens modstander, Fyrkat Q, som nedrykker fra Liga 2 ikke forvænt med at vinde. Der var dog ikke spillet mange minutter, før en afslutning langt udefra sejlede henover vores målmand og i nettet lige under overliggeren. 1-0.

Fyrkat Q fik vist, at der er forskel på tempo i Liga 2 og Liga 3, og vi fik især i første halvleg virkelig lov til at løbe mange forgæves meter i sensommervarmen i deres pasningsspil. Omvendt fik vi selv sat nogle hurtige omstillinger sammen, som gav flere pæne muligheder, hvoraf de fleste tilfaldt Cecilie Randrup.

De hårdt kæmpende SIF-piger fik spillet sig godt ind i kampen, og det bølgede i lang tid frem og tilbage uden store åbne chancer i nogen af enderne men dog hæderlige afslutninger - de fleste forbi mål.

Mod slutningen af kampen havde varmen fået godt tag i spillerne, og vores hyppige udskiftninger skulle vise sig at være en fordel. De sidste 10 minutter var med et solidt SIF-tryk på Fyrkat Q, og det blev til et par pæne chancer. Største mulighed tilfaldt Marie Lassen, som selv skabte chancen, men i fri position i feltet endte afslutningen lige på målmanden.

Det sluttede derfor 1-0 takket være den scoring, Fyrkat Q fik sat ind tidligt i kampen, men SIF-pigerne fik fortjente klapsalver fra de mange fremmødte supportere. Kampen spiller blev Selma Rugaard.

• SIF-opstilling: 4-3-3: Nicoline Søgaard - Mathilde Grøn, Emilie Olesen, Sara Bjerregaard, Jane Lausten - Marie Andersen, Marie Lassen, Selma Rugaard - Sisse Schrøder-Jensen, Dea Nimoni og Cecilie Randrup. På bænken Cecilie Skov, Sine Brøndum og Mikkeline Abrahamsen. Der blev skiftet flittigt ud.