U 14-pigerne øjner en plads i Liga 2

image U 14 Liga 3-pigerne i sejrsdans efter 4-0-sejren hjemme over Fyrkat Q.
Af Jørn Eriksen
04. oktober 2019 kl. 21:24
U 14 Liga 3-pigerne grundlagde fredag 4/10 en stensikker 4-0-sejr hjemme over Fyrkat Q på en fornem første halvleg. 3-0 ved pausen, og nu er SIF-pigerne et stort skridt nærmere den endelige puljesejr og oprykning til forårets Liga 2 - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • U 14-piger, Liga 3
  • Støvring IF - Fyrkat Q 4-0 (3-0)
  • Mål:
  • 5. minut: 1-0 Nikoline Hvilsom.
  • 23. minut: 2-0 Simone Adamsen.
  • 30. minut: 3-0 Ida Margrethe Bang Andersen.
  • 44. minut: 4-0 Laura Esbensen.
  • SIF-startopstilling, 3-4-3: Sofie Villadsen - Laura Ørbæk Sørensen, Maja Grøn og Lærke Hansen - Nikoline Hvilsom, Amalie Møller Jakobsen, Lærke Bach Jensen og Ida Margrethe Bang Andersen - Simone Adamsen, Laura Esbensen og Laura Boelt Michaelsen.
  • Indhoppere denne gang: Sofie Skov Larsen, Rosa Bartholdy og Alberte Møller Jakobsen.
  • Indskiftninger, SIF:
  • 21. minut: Laura Boelt Michaelsen ud - Alberte Møller Jakobsen ind.
  • 36. minut: Laura Ørbæk Sørensen ud - Sofie Skov Larsen ind.
  • 44. minut: Simone Adamsen ud - Rosa Bartholdy ind.
  • 51. minut: Lærke Hansen ud - Laura Ørbæk Sørensen ind.
  • 54. minut: Alberte Møller Jakobsen ud - Laura Boelt Michaelsen ind.
  • 54. minut: Laura Esbensen ud - Simone Adamsen ind.

U 14-pigerne i Liga 3 tog med denne sejr et stort skridt mod den endelige puljesejr, der allerede kan blive en realitet på søndag, hvis Skjold Sæby slår Storvorde-Sejlflod Boldklub (SSB) - og puljevinderne sikrer sig en plads i forårets U 14 Liga 2.
Skulle SSB vinde søndagens kamp, har SIF netop SSB på menuen torsdag på udebane i næste uge i sidste spillerunde, hvor kampen i givet fald så vil blive en direkte duel om førstepladsen og billetten til forårets Liga 2.

Stillingen og aktuelle kampe
i U 14-pigernes Liga 3-pulje:

Det var især en fornem første halvleg, der sikrede fredagens stensikre 4-0-sejr. SIF-pigerne førte 3-0 efter de første 35 minutter og kunne sagtens have ført med yderligere to-tre mål, og samtlige SIF-spillere arbejdede igennem, så kollektivet fungerede.
Nikoline Hvilsom sendte SIF på sejrskurs allerede i det 5. minut, og i det 23. minut øgede Simone Adamsen til 2-0 på et skud, som gæsternes keeper godt nok fik fingrene på, men bolden trillede videre ind over stregen.
Inden den scoring havde SIF-mandskabet haft to store muligheder for at komme på 2-0 - en afslutning tæt inde mål, hvor bolden desværre gik over målrammen og så en friløber.

Der er krummer, gnist, vilje og stor energi i disse SIF-piger, og i det 30. minut blev det 3-0, da Nikoline Hvilsom flot sendte bolden ind fra højre side. Ida Margrethe Bang Andersen havde klemt ind fra modsatte flanke og sendte flot bolden i mål til det, der lignede en definitiv afgørelse på kampen.
Ved stillingen 2-0 fik indskiftede Alberte Møller Jakobsen også en pæn mulighed for at komme på måltavlen, men Fyrkat Q slap med skrækken.

3-0 ved pausen - og fortjent ros til SIF-pigerne i pausen foran en pæn stor klynge af forældre og øvrige familiemedlemmer. Opbakningen til de stærke SIF-pigerne var sædvanen tro skam også i top.

Fyrkat Q kom bedst fra start på anden halvleg, men SIF stod godt imod og scorede i stedet til 4-0 på deres første chance efter pausen. Det skete ni minutter inde i anden halvleg, da Laura Esbensen blev sendte alene igennem på en dybdebold, og hun svigtede ikke.

SIF havde herefter - i en lidt rodet afslutning på kampen - de fleste tilløb til målchancer.

Samlet en rigtig stærk indsats af SIF-pigerne, der arbejder virkelig godt for hinanden.