Stimen fortsatte for U 14 Liga 3-pigerne

image U 14 Liga 3-pigerne slog søndag 29/9 Skjold Sæby 5-2 på udebane efter en rigtig stærk indsats. Foto: U 14-piger
Af Brian Østergaard Larsen, cheftræner for U 14 L3-piger
30. september 2019 kl. 21:25
U 14 Liga 3-pigerne slog Skjold Sæby 5-2 på udebane søndag 29/9 og hentede den anden sejr i træk over en nedrykker fra Liga 2, og SIF-holdet fører nu puljen - læs mere her...

Vi skulle i vores anden kamp igen møde en nedrykker fra Liga 2, da det det gjaldt udekampen mod Skjold Sæby søndag 29/9, så vi skulle forvente en tæt kamp mod en stærk modstander.
Skjold Sæby er som sagt nedrykker fra Liga 2 ligesom Nørresundby, og dem spillede vi en kanonkamp imod, så vi skulle helst op på det niveau igen for at få de 3 point. Det krævede koncentration og masser af fight, og begge dele fik vi i høj grad.

SIF-pigerne er inde i rigtig stærk periode, hvor de arbejder hårdt og godt - ikke kun til kampene men også til træning. Vi har igen haft en rigtig stærk træningsperiode, hvor pigerne bliver ved med at bygge på i deres spil.
Alt det skulle vi så gerne kunne se i kampen, og lad mig sige det kort og godt: Alt det vi træner i og har fokus på, virkede i den her kamp.
I modsætning til Nørresundby, som spillede primitiv fodbold, ville Sæby gerne spille fodbold ligesom os - samtidig med, at de ville spille med musklerne. Men de var ikke forberedt på, at vores piger også kan spille med musklerne.

Kampen her blev en tand mere fysisk end pænt spillet, og det var til tider en fysisk krig og en rodet forestilling, men der var til tider også plads til det flotte hurtige pasningsspil fra vores pigers side.
Og endnu en gang holdt vores piger sig til vores spillestil, men nu kunne de også tilpasse sig efter modstanderne, indtil vi kom i kontrol for hurtigt at omstille sig til vores spillestil. Lige for tiden spiller pigerne med selvtillid og tro på egne evner.

Hidtil har vi haft svært ved at omsætte vores mange chancer til mål, men selvom vi laver fem mål i den her kamp, kunne vi let have scoret 3-4 stykker mere.
Vi indledte da også kampen bedst og var i kontrol men igen uden at omsætte vores chancer til mål. Vi havde i begyndelsen af kampen flere gennemspillede angreb men traf de forkerte beslutninger - istedet for at spille chancerne 100 procent, så afsluttede man selv.

Men heldigvis fortsatte pigerne med at presse på, og efter 17 minutter fik vi bolden i kassen på et flot skud af Simone, som senere skulle vise sig at stå for flere scoringer.
Vi forsatte med at styre spillet trods den fysiske kamp, men i en ufarlig situation blev der lavet en personlig fejl, og det straffede Sæby straks, så efter 21 minutter stod der 1-1 i en kamp, vi ellers styrede.

Men den her specielle vindermentalitet, som vi oplevede før sommerferien, har vi formået at medbringe her. Pigerne er ekstrem tændte og forsatte deres pres, og igen kom vi til flere store chancer men uden at få scoret.

Heldigvis er der også noget, der hedder dødbolde og sådan én fik vi pludselig scoret på. Vi fik et hjørnespark i overtiden af første halveg - Lærke Jensen sparkede flot bolden ind i det mest farlige område. og efter lidt klumpspil dukkede Ida Margrethe op og bankede bolden i kassen til 2-1 i SIF-favør. Et vitalt mål, som i den grad styrkede troen på tingene.

Efter pausen satte vi os hurtigt på spillet, og vi skulle da heller ikke ret mange minutter hen, før vi fik et frispark på kanten af deres straffesparksfelt. Det tog Lærke Jensen sig naturligvis af, og hun sparkede bolden flot i kassen.
3-1 til SIF, og jeg var ret sikker på, at nu var den kamp lukket.

Men alle gode hold får deres chancer, og det gjaldt også Skjold Sæby. Især Liv Ask, som er deres absolut bedste spiller, som hele kampen igennem ellers havde været pakket godt ind af Lærke Hansen og Maja Grøn, kunne drille os- Hun kom til en 1:1-situation med vores keeper, som stod en stærk kamp, men her var hun uden chance - nu stod det pludselig 2-3.

Kampen var åben igen, men vi kom til nogle vitale og vigtige minutter. I det 52. og 54. minut scorede vi til 4-2 og 5-2 Og begge mål sat ind af Simone, som nu havde scoret tre kasser i kampen -Laura E. stod for to af oplæggene og spillede som resten af holdet en rigtig stærk kamp.

Kampen endte 5-2 til vores piger, og nu topper vi puljen. Næste opgave er allerede fredag 4. oktober hjemme mod Fyrkat Q.
Den kamp kan ende med at være afgørende for puljen. Vinder vi den samtidig med, at Sæby slår Storvorde om søndagen, så er SIF-pigerne puljevindere.

Stillingen og aktuelle kampe
i U 14-pigernes Liga 3-pulje:

• SIF-truppen i 5-2-sejren ude over Skjold Sæby - spillerne nævnt i alfabetisk rækkefølge: Amalie Møller Jakobsen, Laura Esbensen, Laura Ørbæk Sørensen, Lærke Bach Jensen, Lærke Hansen, Maja Grøn, Nanna Svendsen, Nikoline Hvilsom, Simone Adamsen, Sofie Skov Larsen, Sofie Villadsen, Ida Margrethe Bang Andersen, Julie Holm og Laura Boelt Michaelsen.