Menu

Tuncay Demirel stemplede også ud

image Tuncay Demirel (tv.) og Rasmus Gissel stod i foråret 2019 bag JS 2-holdet som henholdsvis assistent- og cheftræner. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
09. juli 2019 kl. 12:27
Han var i sin tid med til at føre førsteholdet hos herresenior fra Serie 2 til Jyllandsserien, og i 2017 var han elevatorfører for andetholdet, der tog turen op fra Serie 4 til Serie 2, men nu siger Tuncay Demirel stop efter at have været assistenttræner for JS-mandskabet i den forgangne forårssæson - læs mere her...

Der er glød i øjnene og oftest godt gang i stemmebåndet, når Tuncay Demirel er i aktion på sidelinjen.

Han vendte inden den forgangne forårssæson tilbage til SIF Fodbold for at blive assistenttræner for Rasmus Gissel omkring førsteholdet i Jyllandsserien 2, men Tuncay Demirel fortsætter ikke i SIF Fodbold efter sommerferien.

- Det har jeg allerede meldt ud i en Facebook-gruppe for spillerne omkring førsteholdet. Mit arbejde tager en stor del af min tid, og det har også betydet, at jeg har sagt nej tak til flere gode tilbud fra andre klubber. Vi var så tæt på at redde eksistensen i Jyllandsserien, og mit stop har intet at gøre med, at vi i den sidste ende rykkede ned i Serie 1 efter nederlaget til Aabybro IF i den altafgørende playoff-kamp, siger Tuncay Demirel.

- Jeg forventer, jeg tager en pause fra trænergerningen det næste halve år, og så må vi se, hvad der så skal ske, fortsætter han.

Tuncay Demirel var assistenttræner for Allan Christensen, da SIF-førsteholdet hos herresenior tog elevatorturen op fra Serie 2 til Jyllandsserien, og i 2017 vendte han efter et pusterum fra SIF Fodbold tilbage som andetholdstræner. Andetholdet var i efteråret 2016 rykket ned i Serie 4, men i kalenderåret 2017 stod Tuncay Demirel bag to oprykninger i streg, så andetholdet skiftede Serie 4 ud med en plads i Serie 2.

Herefter tjekkede Tuncay Demirel ud og vendte altså første tilbage til SIF Fodbold i foråret 2019, hvor sportschef Rasmus Gissel - som fungerende cheftræner for JS 2-holdet - manglede en kvalificeret assistenttræner.

Tuncay Demirel kendte klubben - og spillerne - ud og ind, og så kom det parløb til verden.

- Vi har haft et godt samarbejde. Det var bare ærgerligt, at missionen om at sikre eksistensen i Jyllandsserien ikke lykkedes, slutter Tuncay Demirel.

SIF Fodbold siger tak for en stor indsats af Tuncay Demirel gennem årene og ønsker ham god vind med trænergerningen i årene fremover.

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/tuncay-bliver-gissels-hoejre-haand-i-foraaret/

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/elevatorfoerer-hopper-af-paa-toppen/

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/tunge-takkede-af-med-stil/