Menu

Stadig en hel del uforløst for Serie 3

image Serie 3 befinder sig - efter 1-1 mod Gudumholm IF - stadig i en gråzone i puljen, hvor nummer 7 og 8 rykker ned, og nr. seks skal ud i playoff om at forblive i rækken.
Af Jørn Eriksen
14. september 2019 kl. 22:42
Serie 3 kom bagud 0-1 på et selvmål i det 60. minut men udlignede til slutcifrene 1-1 tre minutter senere i lørdagens chancefattige hjemmekamp mod Gudumholm IF - læs mere her...
 • Kampfakta:
 • Serie 3, herrer:
 • Støvring IF - Gudumholm IF 1-1 (0-0)
 • Mål:
 • 60. minut: 0-1 Selvmål (Michael Wædeled Andersen).
 • 63. minut: 1-1 Lars Bo Hansen (assist Asger Stahl Olsen).
 • Advarsler:
 • 77. minut: Malthe Christiansen, SIF.
 • SIF-startopstilling, 4-4-1-1: Rasmus Nygaard - Andreas Lahn-Jakobsen, Rasmus Carøe Eriksen, Lars-Bo Hansen og Michael Wædeled Andersen - Michael Toft Nielsen, Malthe Christiansen, Christoffer Olesen og Asger Stahl Olsen - Marcus Skovhus Pedersen - Joakim Nielsen.
 • Bænken denne gang: Nikolaj Christiansen og Robert Ørtoft.
 • Indskiftninger, SIF:
 • 46. minut: Michael Toft Nielsen ud - Nikolaj Christiansen ind.
 • 59. minut: Joakim Nielsen ud - Robert Ørtoft ind.
 • 70. minut: Andreas Lahn-Jakobsen (skadet) ud - Michael Toft Nielsen ind.

Det er altid træls blot at få det ene point ud af anstrengelserne, når man selv har scoret to gange.
Og så alligevel ikke helt.
Det var situationen for Serie 3-holdet efter lørdagens hjemmekamp mod Gudumholm IF i en chancefattig affære, hvor man stod med fornemmelsen af, at det hold, der scorede først, sandsynligvis ville gå af med sejren.

Der skulle et ærgerligt selvmål til for at bringe gæsterne på 0-1 i det 60. minut. SIF-keeper Rasmus Nygaard var egentlig klar til at sikre sig bolden på et indlæg fra gæsternes højre side, men Michael Wædeled Andersen fik foden på bolden, der strøg ind mellem keeper og forreste stolpe.

Forinden havde gæsterne ikke haft nævneværdige forsøg inden for målrammen, men det skal i samme åndedrag nævnes, at SIF heller ikke væltede sig i målchancer.

I det 30. minut var angriberen Joakim Nielsen dog uhyre tæt på at heade hjemmeholdet i front i kølvandet på et hjørnespark, men bolden ramte den ene stolpe - ellers havde SIF kun haft tilløb til kvarte eller halve chancer forinden.

Modsvaret på 0-1-scoringen i det 60. minut kom heldigvis hurtigt.
Lars-Bo Hansen fra blevet sendt frem frem i front, og Michael Andersen havde overtaget tjansen som midtstopper, mens Robert Ørtoft indledte som venstre back efter sin indskiftning.
I det 63. minut plaffede Lars-Bo Hansen så SIF på 1-1 efter en nedfaldsbold, Asger Stahl Olsen havde haft sidste fod på efter et indlæg fra højre side signeret Nikolaj Christiansen.

I knap den sidste halvdel af anden halvleg spillede Rasmus Carøe Eriksen på midtbanen - nu med Lars-Bo Hansen og Michael Andersen som stopperpar. Og efter Andreas Lahn-Jakobsens exit var Robert Ørtoft højre back og Asger Stahl Olsen venstre back.

I det 75. minut kom Christoffer Olesen - central midtbanespiller i dette opgør - til en god mulighed, men han måtte se sit skud gå i sidenettet.

To minutter indkasserede SIF-spilleren Malthe Christiansen et gult kort, som de gæstende spillere verbalt kraftigt opfordrede dommeren til at hive frem fra gemmerne, og da SIF blev fuldtallig kom Joakim Nielsen på banen igen.
Det hele gik i 1-1.

- Vel ikke helt uretfærdigt i en kamp med meget få målchancer. Vi holder kontakt med holdene omkring os, og vi tabte heldigvis ikke kampen på det kludemål, der bragte Gudumholm IF på 0-1, sagde Søren Milde, SIF-træner, kort efter kampen.

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 3-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/299002/opslagstavle

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/tungtvejende-hjemmekampe-loerdag/