Menu

Serie 3 straffet af effektiv modstander

image Joakim Nielsen udlignede til 2-2 på det, der vist var tænkt som et indlæg, i fredagens udekamp mod Als Boldklub, der vandt 4-2. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
07. september 2019 kl. 09:50
Serie 3 udlignede både til 1-1 og 2-2 i fredagens udekamp mod et fysisk stærkt og omstillingsdygtigt mandskab fra Als Boldklub, der i den sidste ende sikrede sig en 4-2-sejr. Hos SIF blev Anders Nielsen ankelskadet sidst i første halvleg - læs mere her...
 • Kampfakta:
 • Serie 3, herrer:
 • Als Boldklub - Støvring IF 4-2 (1-1)
 • Mål:
 • 31. minut: 1-0 Jeppe Brøndsted.
 • 43. minut: 1-1 Marcus Skovhus Pedersen (assist Kasper Bøgh).
 • 52. minut: 2-1 Tobias Ibsen.
 • 62. minut: 2-2 Joakim Nielsen (assist Noah Overgaard Skouboe).
 • 70. minut: 3-2 Jeppe Brøndsted.
 • 73. minut: 4-2 Søren Nygaard Jensen.
 • SIF-startopstillingen, 4-1-4-1: Rasmus Nygaard - Andreas Lahn Jakobsen, Rasmus Carøe Eriksen, Michael Wædeled Andersen og Mads Frost - Malthe Christiansen - Casper Henriksen, Marcus Skovhus Pedersen, Anders Nielsen og Selemani Kikwangazala - Kasper Bøgh.
 • Bænken denne gang: Joakim Nielsen, Noah Overgaard Skouboe og Michael Toft Nielsen.

Ved 2-2 med 28 minutter igen vippede kampen i en periode, hvor man fornemmede, det kunne gå begge veje, men hjemmeholdet Als Boldklub sikrede sig med to scoringer indenfor blot tre minutter - det 70. og 73. minut - en yderst vigtig 4-2-sejr.
Med den sejr holder et kynisk og effektivt spillende Als-mandskab fortsat snor i Svenstrup-Godthåb IF i toppen af puljen, mens SIF-holdet gik glip af den tredje sejr på stribe og en gylden mulighed for at hægte sig på topstriden.
De tre kommende kampe mod Vaarst-Fjellerad Boldklub, Gudumholm IF og IK Rosendal vejer tungt på vægtskålen med hensyn til SIF-holdets videre perspektiver i puljen.

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 3-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/299002/opslagstavle

- Spillerne fightede glimrende videre, da Als kom på 4-2, og vi havde en såkaldt 100 procent chance for at komme på 4-3 i slutfasen, men kendetegnende for hele kampen, så var Als mere effektiv i dette opgør, siger Søren Milde, Serie 3-træner i SIF-lejren.
- Det var en lige og tæt affære mod en fysisk stærk og lidt mere rutineret modstander, der var god på dødbolde og omstillinger. Vi havde givetvis bolden mest, men de slog til, når de fik mulighederne, fortsætter Søren Milde.

SIF lagde ud i 4-1-4-1-opstillingen, holdet har praktiseret længe.
I det 31. minut blev det 1-0 på en omstilling, men to minutter før pausen udlignede SIF til 1-1.

- Kasper Bøgh spillede bolden hen til Marcus Skovhus Pedersen, der tog et par træk for derefter at sende bolden helt op i det ene målhjørne på et følt skud. En meget flot scoring. I slutfasen af første halvleg fik vi desværre Anders Nielsen ankelskadet, og han måtte udgå af kampen, forklarer Søren Milde.

Anders Nielsens ankelskade kombineret med, at den vante bølgebryder på den defensive midtbane, Malthe Christiansen, ikke helt ramte dagen, betød, at SIF sadlede om til en 4-4-1-1-opstilling efter pausen. Casper Henriksen blev rykket ind centralt ved siden af Marcus Skovhus Pedersen, og Joakim Nielsen kom ind i front med Kasper Bøgh lige bag sig.

I det 52. minut blev det 2-1 på et "kludemål", hvor misforståelser i flere trin hos SIF gav hjemmeholdet muligheden for at komme på sejrskurs igen.
10 minutter senere udlignede Joakim Nielsen så til 2-2. Han modtog bolden fra Noah Overgaard Skouboe, og Joakim Nielsen sendte bolden hårdt ind foran mål, men bolden sejlede ind i det fjerneste hjørne.

- Herefter vippede kampen, og det kunne blive både en dreng eller en pige. De straffede os desværre to gange på tre minutter i det 70. og 73. minut, hvor vi stod skidt på banen i de afgørende situationer. Først gav et boldtab dem muligheden for en omstilling, og ved 4-2 var vi fire-fem mand i eget felt mod en modstander, der fik scoret. Vi faldt dog på ingen måde sammen, og det skal holdet have ros for. Der blev fightet videre, og vi havde som nævnt en stor mulighed for at reducere til 4-3. Samlet havde vi selv andel i tre af Als-scoringerne, og det var de for effektive til ikke at udnytte, slutter Søren Milde (foto herover, red.).

Serie 3-mandskabet spiller igen på tirsdag 10/9 kl. 18.00 på udebane mod Vaarst-Fjellerad Boldklub.

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/en-udekamp-med-tyngde-for-serie-3/