Serie 3 rundede af med en sejr

image Serie 3-anfører Michael Wædeled Andersen i færd med at sende bolden frem mod RKG-feltet i sidste spillerunde.
Af Jørn Eriksen
22. juni 2019 kl. 17:40
Serie 3-mandskabet rundede lørdag 22/6 foråret 2019 af med en såre fortjent sejr og cementerede femtepladsen foran lørdagens modstander, RKG Klarup, der nu skal ud i playoff om at forblive i rækken. Læs mere her...
  • Serie 3, spillet lørdag 22/6, sidste spillerunde:
  • RKG Klarup - Støvring IF 0-1 (0-0)
  • Mål:
  • 53. minut: 0-1 Niclas Plougmann.
  • SIF-startopstillingen, 4-4-2: Rasmus Nygaard - Sebastian Meyer Poulsen, Rasmus Carøe Eriksen, Michael Wædeled Andersen og Michael Toft Nielsen - Selemani Kikwangazala, Kenneth Møller, Malthe Christiansen og Marcus Skovhus Pedersen - Kasper Bøgh og Niclas Plougmann.
  • Bænken denne gang: Ardeshir Ebrahimi, Nikolaj Christiansen og Jens Janum Riis (ikke ind p.g.a lyskenskade, red.).
  • Udskiftninger hos SIF:
  • 46. minut: Michael Toft Nielsen ud - Ardeshir Ebrahimi ind.
  • 65. minut: Selemani Kikwangazala ud - Nikolaj Christiansen ind.
  • 82. minut: Niclas Plougmann ud - Michael Toft Nielsen ind.
  • Advarsler:
  • 48. minut: Rasmus Carøe Eriksen, SIF.

Trods det faktum, at kampen ikke havde alverden af betydning for nogen af holdene, blev det 90 minutter med pæn nerve og intensitet, og generelt spillede SIF-mandskabet sig frem til flest skarpe målchancer.

Kampens enlige fuldtræffer kom, da SIF var i undertal kort efter pausen. Kasper Bøgh modtog bolden i venstre side og sendte en herlig lang pasning over i modsatte side til Selemani Kikwangazala, der tog den godt med på førsteberøringen. Han kom takket være sin hurtighed også på bolden i feltet, hvor RKG-keeperen fik pareret bolden ud til Niclas Plougmann, der sikkert sendte den fladt i nettet.

0-1, mens Rasmus Carøe Eriksen var til afkøling for et gult kort (hævnakt, red.) i det 48. minut.

SIF havde tilløb til gode muligheder indenfor de første 30 minutter - et par gode indlæg fra Sebastian Meyer Poulsen førte desværre ikke til noget, og i det 30 minut burde Niclas Plougmann have scoret til 1-0 spillet fri til skud af Selemani Kikwangazala, men bolden sad lige i favnen på målmanden.

Seks minutter senere fik Plougmann endnu en chance, og denne gang en endnu større en af slagsen spillet fri til skud af angrebsmakkeren Kasper Bøgh, men Plougmann fik sendt bolden forbi den fjerneste stolpe.

0-0 ved pausen, og RKG Klarup var ikke kommet frem til nævneværdige chancer.

Kenneth Møller gled ned som midtstopper, da Rasmus Carøe Eriksen fik et gult kort, og SIF spillede 4-4-1 i undertalsperioden.

I det 53. minut blev det så 0-1 på førnævnte scoring, men hjemmeholdet var tæt på at udligne til 1-1, inden SIF blev fuldtallige igen. Bolden sejlede hele vejen gennem feltet tæt under mål på et indlæg fra deres højre side, men SIF slap med skrækken.

4-4-2-opstilling igen, da Rasmus Carøe Eriksen kom på banen igen i det 58. minut.

I det 65. minut kom Marcus Skovhus Pedersen til en god skudchance, men han fik drejet bolden lige forbi fjerneste stolpe, og i samme minut erstattede Nikolaj Christiansen så Selemani Kikwangazala.

Nikolaj Christiansen kom efter få minutter på banen til en god skudchance, men stadig 0-1.

I det 72. minut slap en RKG-spiller fri til et hovedstød midt i feltet, men han fik headet bolden et pænt stykke over SIF-målet.

SIF sluttede med Kasper Bøgh og Michael Toft Nielsen på toppen, og i kampens døende minutter stod Michael Toft Nielsen for en herlig tværpasning til Kasper Bøgh, der burde have scoret til 0-2 og fjernet enhver tvivl om udfaldet af kampen. Det var Sebastian Meyer Poulsen, der startede dette angreb med en bold op til Michael Toft Nielsen.

0-1 holdt hjem, og Serie 3 - med pæn attidtude og fin energi som hold - rundede af med en sejr.

Sidste runde og slut-
stilling i Serie 3-puljen:

- Et godt Serie 3-opgør mellem to hold, der begge ville noget i kampen. Vi havde mest spil og flest større målchancer, og jeg syntes, sejren var fortjent, sagde Søren Milde, Serie 3-træner i SIF-lejren kort efter slutfløjtet.