Serie 3 fortsat ubesejret efter 2-2

image Serie 3-træner Søren Milde i aktion i pausen i lørdagens hjemmekamp mod Vaarst/Fjellerad Boldklub.
Af Jørn Eriksen
13. april 2019 kl. 18:23
Andetholdet hos herresenior, Serie 3, var under beskydning i anden halvleg, men hjemmekampen mod topholdet Vaarst/Fjellerad Boldklub lørdag 13/4 endte 2-2 efter 2-1 til SIF ved pausen, og SIF-mandskabet er dermed fortsat ubesejret efter de tre første kampe - læs mere her...

Serie 3-mandskabet kom skævt fra start i lørdagens hjemmekamp mod topholdet Vaarst/Fjellerad, der scorede til 0-1 efter 30-45 sekunders spil, og få minutter senere indkasserede højrebacken Ardeshir Ebrahimi et gult kort, der betød, at SIF spillede i undertal de næste 10 minutter.

Gæsterne var gode og modige på den sidste tredjedel af banen i kampens indledning, men SIF fik heldigvis arbejdet sig ind i kampen og sågar bragt sig i vinderposition inden pausen.

Det var to scoringer indenfor fire minutter - i det 30. og 34. minut - der fik kampen til at slå en kolbøtte, men forinden var der faktisk ikke alverden, der var gået hjemmeholdets vej. I det 6. minut var Kasper Bøgh først på bolden ved nærmeste stolpe, men bolden gik forbi mål, og i det 17. minut indkasserede samme Kasper Bøgh et gult kort.

Altså 20 minutter med SIF i undertal i de første 27 minutter, hvor gæsterne også bed bedst fra sig.

• SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Joakim Nielsen - Ardeshir Ebrahimi, Michael Andersen, Rasmus Carøe Eriksen og Christoffer Olesen - Mike Long, Kenneth Møller, Malthe Christiansen og Jens Janum Riis - Niclas Plougmann - Kasper Bøgh.
  • Bænken denne gang: Sebastian Meyer Poulsen, Selemani Kikwangazala og Noah Overgaard Skouboe. Alle 14 kom i aktion. Der blev skiftet ud i flere tempi fordelt på begge halvlege.

Udligningen til 1-1 kom i det 30. minut, da Jens Janum Riis sendte en god frisparksbold fra venstre side til fjerneste stolpe, hvor Mike Long scorede et af karrierens yderst sjældne hovedstødsmål.

Fire minutter senere blev Jens Janum Riis fældet i straffesparksfeltet i en situation, hvor Niclas Plougmann ikke fik sendt et skud ordentligt afsted, og Jens Janum Riis sendte selv bolden i nettet til 2-1 på straffesparket.

Kort efter pausen var der ét minuts stilhed for at mindes og ære en afdød 18-årig spiller fra Frederikshavn fI, der spillede bane på 1 i JS 2-regi - det gjaldt både JS 2-kampen inden kampstart og Serie 3-kampen.

Vaarst/Fjellerad Boldklub udlignede til 2-2 direkte på hjørnespark 7-8 minutter inde i anden halvleg og var flere gange giftig på den opskrift. Minuttet efter udligningen havde gæsterne også et forsøg, hvor bolden prellede af på overliggeren, og som helhed kunne SIF være pænt tilfreds med, at kampen endte 2-2.

Det var gæsternes første pointtab - de tre første kampe har givet Vaarst/Fjellerad syv point, mens SIF har fem point på bogen efter en sejr og to uafgjorte kampe.

Hos SIF fik Kenneth Møller flest stemmer i den efterfølgende fidusafstemning. Han fik syv stemmer i lørdagens afstemning.