Menu

Serie 3 var tættest på sejren i 1-1-kamp

image Serie 3-træner Søren Milde og SIF-målscorer Marcus Skovhus Pedersen efter 1-1-hjemmekampen mod Gug Boldklub. Foto: Rasmus Gissel
Af Jørn Eriksen
07. april 2019 kl. 10:46
En lussing på 6-1 i Gug-favør i en testkamp for få uger siden havde lært Serie 3-holdet lektien til fredagens hjemmekamp mod netop Gug Boldklub, og det gav bonus i form af slutcifrene 1-1. Læs mere her...

Serie 3-mandskabet - med særdeles ungdommelig besætning - har nu erobret fire point i sæsonens to første kampe, og mod Gug fredag aften havde SIF tilmed de største målchancer, selvom gæsterne havde bolden mest mod et påpasseligt hjemmehold i en 4-4-1-1-opstilling, hvor afstanden mellem kæderne for alt i verden ikke måtte blive for stor.

- Vi skulle undgå at blotte os og give Gug plads på kanterne, og taktisk lykkedes det fint. Vores backs havde primært defensive opgaver i den her kamp, og vi vidste, at græsbanen på bane 2 ikke var til poleret fodbold, siger Serie 3-træner Søren Milde.

  • SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Joakim Nielsen - Kenneth Møller, Mads Borup Steen, Michael Andersen og Ardeshir Ebrahimi - Mike Long, Malthe Christiansen, Casper Henriksen og Noah Overgaard Skouboe - Marcus Skovhus Pedersen - Niclas Plougmann.
  • Bænken denne gang: Michael Toft Nielsen, Sebastian Meyer Poulsen og Andreas Pinstrup (alle 14 kom i aktion).

SIF kunne gå til pausen foran 1-0 på en scoring af Marcus Skovhus Pedersen, der slap igennem og kunne sætte bolden i kassen.

- Vi kom ikke for godt fra start efter pausen. Fem minutter inde i anden halvleg blev det 1-1 efter noget klumpspil i feltet, hvor vi i to tempi ikke fik clearet bolden. En lang tå og et kludemål til 1-1, fortsætter Søren Milde.

Gug havde godt nok bolden mest i anden halvleg, men det var SIF, der kom frem til de to største muligheder for at afgøre kampen.

- Med et lille kvarter igen fik Michael Toft Nielsen bolden i feltet, og han afsluttede første gang, men bolden sad desværre lige i favnen på keeperen, og med fem minutter igen forhindrede kun stolpen Marcus Skovhus Pedersen i at score til 2-1. Han fik afsluttet hurtigt fra en spids vinkel, men bolden ramte stolpen, forklarer Søren Milde.

Hos SIF, der denne gang havde en gennemsnitsalder på 22,4 år (og her trak Ardeshir Ebrahimi på 34 år godt op, red.), spillede højrebacken Kenneth Møller en glimrende kamp og fik 12 stemmer i den efterfølgende fidusafstemning, sådan.

- Vi har fire point på kontoen med et meget ungt hold, hvor spillerne møder fysisk stærkere modstandere. Det kan vi godt være lidt stolte af, slutter Søren Milde, der på sidelinjen får støtte af Jimmi Thomsen som assistenttræner foråret ud.

På lørdag - 13/4 - kl. 14.00 gælder det endnu en hjemmekamp. Modstanderen er Vaarst/Fjellerad, der har hentet to sejre i deres hidtil to kampe i dette fodboldforår.

SE OG HØR VIDEO FRA KAMPEN HER:

https://www.facebook.com/siffodbold.dk/videos/807273472978051/