Menu

Proteinrig søndagskamp for JS-damerne

image JS-damerne slog senest Aalborg Freja 3-2 på hjemmebane. Søndag 8/9 gælder det FC Thy-Thisted på udebane. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
07. september 2019 kl. 13:58
JS-damerne møder i morgen eftermiddag (søndag 8/9) FC Thy-Thisted på udebane, og der er kampstart kl. 15.00 på Frøstrup Stadion. SIF kan komme fem point foran netop FC Thy Thisted med sejr - læs mere her...

Det er en proteinrig søndagskamp, der venter JS-damerne i eftermiddag med kickoff kl. 15.00 på Frøstrup Stadion.

FC Thy-Thisted overhaler - i tilfælde af hjemmesejr - SIF-mandskabet og vil komme ét point foran i tabellen. Til gengæld vil SIF-mandskabet, der indtager en aktuel andenplads i JS-puljen, komme fem point foran FC Thy-Thisted i tilfælde af en SIF-sejr søndag.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/299169/opslagstavle

- Jeg forventer en tæt kamp mod FC Thy-Thisted, der plejer at være rigtig stærke på hjemmebane. Det er aldrig rigtig til at vide, hvilket hold, de stiller med i og med, deres JS-hold er Liga-reserver. Jeg føler mig sikker på, at SIF-spillerne er mere end parate til opgaven, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

JS-damerne har iøvrigt trukket et JS-hold i næste runde af pokalturneringen. Lemvig GF fra en anden JS-pulje gæster Støvring Stadion onsdag 18/9.

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/js-damerne-vendte-0-2-til-3-2/