JS-damerne vendte 0-2 til 3-2

image JS-damerne indledte skidt men sluttede stærkt af i 3-2-sejren hjemme over Aalborg Freja. Foto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
31. august 2019 kl. 19:12
JS-damerne fik fornemt vendt 0-2 til en ret så vital 3-2-sejr i lørdagens hjemmekamp mod et af de øvrige tophold, Aalborg Freja. To mål og en assist af Julie Frank og et sejrsmål af Helene Andersen i SIF-sejren - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Jyllandsserien, damer:
  • Støvring IF - Aalborg Freja 3-2 (1-2)
  • Mål:
  • 15. minut: 0-1
  • 17. minut: 0-2
  • 43. minut: 1-2 Julie Frank (assist Katja Quist Kristensen).
  • 59 minut: 2-2 Julie Frank.
  • 81. minut: 3-2 Helene Andersen (assist Julie Frank).
  • SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Sissal Borgarlid, Katja Quist Kristensen og Sigrid Poulsen - Pia Kjær - Johanne Kjærgaard, Julie Blicher, Katja Uhrenholt og Majken Frost - Daria Krzos og Helene Andersen.
  • Bænken denne gang: Julie Frank, Stine Balling Olesen og Maria Djurhuus.
  • Indskiftinger, SIF:
  • 29. minut: Johanne Kjærgaard ud - Julie Frank ind.
  • 40. minut: Majken Frost ud - Stine Balling Olesen ind.
  • 40. minut: Pia Kjær ud - Maria Djurhuus ind.
  • 75. minut: Sigrid Poulsen ud - Majken Frost ind.
  • 84. minut: Katja Uhrenholt ud - Pia Kjær ind.

Det begyndte rigtig skidt, men det hele endte rigtig godt, da JS-damerne havde besøg af Aalborg Freja lørdag 31/8 i et opgør, hvor en SIF-sejr ville lune gevaldigt i bestræbelserne på at fastholde placeringen i toppen af JS-puljen.
Efter 17 minutters spil stod der nemlig 0-2 på fuldtræffere i det 15. og 17. minut, og SIF-spillerne lullede underligt uinspirerede rundt og lignede ikke et hold, der ville ret meget denne solbeskinnede lørdag på Støvring Stadion.

To minutter før pausen fik indskiftede Julie Frank dog scoret det første af sine to mål i kampen, da hun udnyttede en dybdebold fra anfører Katja Quist Kristensen til at spurte fra Freja-forsvaret og sende bolden i nettet.
Fornyet spænding i kampen og en vitaminpille til SIF-pigerne og deres tro på, at kampen måske fortsat kunne vindes.

Spildprocenten var høj i 2-3-nederlaget hjemme mod det aktuelle førerhold, Vorup FB, og det var den også efter pausen mod Aalborg Freja, men SIF-spillerne kværnede igennem og fik fuld valuta for en flot indsats i de sidste 45 minutter.
Inden for anden halvlegs første 10 minutter fik Julie Frank og i to tilfælde Helene Andersen mulighed for at udligne til 2-2, men skarpheden savnedes i de afgørende øjeblikke.

I det 57. minut fik Julie Frank en ny mulighed men fik ikke tæmmet bolden ordentlig for at kunne komme til et skud mod mål. Det gjorde hun til gengæld to minutter senere, da hun fik sendt bolden i en bue over gæsternes keeper, og så stod det 2-2 med lidt over en halv time igen.

Maria Djurhuus - stærkt spillende efter sit indhop - fik med 12 minutter igen sendt bolden flot ind fra venstre flanke, men inde foran mål havde Julie Frank ikke heldet med sig i sin tæmning af bolden, og chancen løb ud i sandet.

To minutter senere skar Daria Krzos glimrende ind fra højrekanten og gik direkte mod mål. Hun forsøgte sig med en afslutning ved nærmeste stolpe, men den havde Freja-målmanden luret - stadig 2-2 trods SIF-chancer på stribe i den fase af kampen. Det udløste et hjørnespark fra højre side, og så kom den forløsende scoring til 3-2.
Julie Frank sendte bolden ind foran mål, hvor Helene Andersen headede den i nettet - hun skyldte så sandelig også en scoring på det tidspunkt af kampen...

Med seks minutter igen fik Julie Frank en mulighed for at score sit tredje mål i kampen spillet fri i dybden, men Freja-keeperen fik reddet.

Hos SIF gjorde Sigrid Poulsen og anfører Katja Quist Kristensen det stærkt i forsvarslinjen, og samlet stærkt af holdet at vende 0-2 til 3-2 på en dag, hvor stort set intet fungerede efter hensigterne i de første 20-25 minutter af kampen.