Menu

Peter Nielsen årets spiller hos Old Boys

image Peter Nielsen - årets spiller i Old Boys-afdelingen. Foto: Old Boys-afdelingen
Af Christian Pedersen, cheftræner Old Boys
08. juli 2019 kl. 11:28
Old Boys-afdelingen sluttede onsdag i uge 26 foråret af med fællesspisning og prisuddeling. Årets spiller blev ildsjælen Peter Nielsen, der fylder rigtig godt både på og udenfor banen - læs mere her...

Onsdag i uge 26 havde vi træning med 22 tilmeldte til en efterfølgende fællesspisning.

Efter at de lækre grillbøffer og pølser var fortæret, blev forårets priser uddelt. Alle tre hold i afdelingen havde haft et rigtigt godt forår. 7-mands og 11-mands Old Boys havde vundet deres puljer, 7-mands endda med maksimumpoint. 11-mands Grand Old Boys (GOB) sluttede foråret som 3’er i rækken og går i efterårets slutspil, kun 2 point efter førerholdet.

Så det var svært at vælge prismodtagerne efter sådan et år.

Årets fidus på 7 mands holdet: Erik Buus

Erik samlede den ledige tjans som 7-mands målmand op i starten af foråret, og han er gået til den uvante opgave med sit vanlige gå-på-mod og godt humør, og selvfølgelig en masse snak. Han var kampafgørende i det perfekte forår, 7-mands holdet havde. Derfor var han også et fortjent valg til Forårets Fidus. Stærkt efterfulgt af Lennart Madsen og Allan Bruun Kristensen.

Årets Fidus på 11 mands GOB: Ejnar Jeppesen

Ejnar er en vigtig krumtap på 11-mands GOB-holdet og man mærker virkelig hans effekt, når han en sjælden gang melder afbud, for der er ikke mange som ham. Han er altid god til at dirigere inde på banen, for det meste på en positiv måde. Han har spillet en kanon forårssæson ligesom resten af 11-mands GOB, der går ind til et svært efterår med tro på tingene. Fortjent fidus til Ejnar foran Torben Lange og Søren Reinewald. Valgt af den faste 11 mands GOB-holdleder, Brian Schmidt.

Årets Fidus på 11 mands OB: Jonas Søndergaard

Jonas er et kæmpe energibundt og spiller faktisk aldrig en dårlig kamp. Han driver altid sin direkte modstander til vanvid, da han aldrig giver op og løber solen sort. Man skulle også tro, at han var oplært af AC Horsens’ indkasttræner, da hans indkast er som hjørnespark. At Jonas tillige med altid er i godt humør, er selvfølgelig prikken over i’et. Jonas blev fortjent valgt af 11-mands OB’s faste holdleder, Kim Buus (t.h. på foto).

Årets spiller i Old Boys-afdelingen: Peter Nielsen

Vi har i denne pris lagt vægt på det sociale. Det betyder dog ikke, at Peter ikke er vigtig på banen også. Han har både spillet angriber, målmand og i denne sæson forsvarer på 7-mands. Han har spillet på alle tre old boys-hold i sin tid, ligesom også flere af seniorholdene. Men Peter er en af mine største hjælpere i denne trup, altid klar til at hjælpe med alt, altid i godt humør og til stede til kamp og træning, når han kan, selv når han ikke selv spiller. Han hjælper tit de andre holdledere med deres kampreferater, også dem Kim nogle gange tager kredit for. Til denne pris var hverken jeg, Kim eller Schmidt i tvivl om, hvem modtageren skulle være.

Efteråret kan nu bare komme an, vi er rigtig godt rustede i denne fantastiske afdeling, hvor vi altid har plads til flere spillere.

Med sportslig hilsen
Christian Pedersen, cheftræner Old Boys i SIF Fodbold

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/27-old-boys-spillere-til-sommerstaevne/