Menu

27 Old Boys-spillere til sommerstævne

image Bælum-Banden fra SIF Fodbolds Old Boys-afdeling. 27 mand var fordelt på tre hold i sommerstævnets kampe. Foto: Old Boys
Af Christian Pedersen, cheftræner Old Boys
08. juli 2019 kl. 12:07
Det er blevet til lidt af en tradition, at Old Boys-afdelingen runder foråret af med deltagelse i et sommerstævne i Bælum. 2019 var ingen undtagelse - læs mere her...

Torsdag 4/7 var vi - Old Boys - til sommerstævne i Bælum, og det er efterhånden blevet en fast tradition i afdelingen og et sandt tilløbsstykke. 27 mand fra SIF med på holdkortene, tre hold á ni spillere.

Holdene var af cheftræneren delt skarpt op i alder. De ni yngste var på Støvring 1, de ni næste på Støvring 2 og de ni ældste på Støvring 3.

Støvring 1 i +32 år-puljen startede godt med en sejr efterfulgt af to uafgjorte kampe. Det fes desværre ud til sidst med to nederlag. Så ingen topplacering der, de kunne dog gå hurtigt i bad og være omklædte i teltet til mad og hygge.

I +40-rækken havde Blenstrup meldt afbud på dagen, så det var omlagt til én pulje med syv hold - vi skulle spille seks kampe á 11 minutter.

Støvring 2 (de halvgamle) lagde bedst ud med en uafgjort og tre sejre, inden det blev til et nederlag til Skørping på 0-1 på det eneste mål, vi indkasserede i turneringen. Desværre et drop af cheftræneren. Sidste kamp endte 0-0.

Støvring 3 (de oldgamle) lagde ud med en sejr, men tabte så til Støvring 2 med 0-2. Men vandt så de næste tre kampe og sluttede af med en uafgjort. Derfor blev Støvring 3 vindere af +40 rækken og vandt den obligatoriske kasse øl. De gamle var altså som altid langsomme startere, men erfaringen sejrede til slut.

Alle 27 spillere spiste derefter biksemad med bearnaise sammen med de andre hold og nød en enkelt øl på en lidt regnfuld aften i Bælum. Men som altid et fantastisk hyggeligt stævne.

Med sportslig hilsen
Christian Pedersen, cheftræner for Old Boys

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/peter-nielsen-aarets-spiller-hos-old-boys/