JS-damerne tabte tråden og tabte 1-2

image Tilfredshed i SIF-lejren efter Dea Poulsens udligning til 1-1, men SUB 09 slog til i slutfasen, så slutcifrene blev 1-2. Foto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen og Hanne Andersen (foto)
17. april 2019 kl. 12:10
JS-damerne fik ikke slået mønt af et klart overtag i spil og målchancer i første halvleg, da SUB 09 (holdsamarbejde mellem Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF, red.) gæstede Støvring Stadion tirsdag aften 16/4 i tredje spillerunde. Læs mere her...

I stedet hev gæsterne fra SUB 09 en 2-1-sejr hjem, og sejrsmålet blev sat ind i det 87. minut på et langskud, hvor bolden via underkanten af overliggeren gik i nettet.

- Vi havde masser af spil og muligheder i de første 45 minutter, men vi var desværre ikke koldblodige og skarpe nok på vores chancer. SUB 09 var ikke meget på vores banehalvdel i første halvleg, men vi fik desværre ikke scoret i den fase af kampen. Det var i den periode, vi skulle have afgjort kampen, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

I anden halvleg dalede spillets kvalitet hos hjemmeholdet.

- Vi sparkede alt for ofte lange bolde ned bag SUB 09-forsvaret, og vi skal finde andre takter frem, hvis vi skal hente point på udebane mod Tornby IF på lørdag, fastslår Jan "Krølle" Nielsen.

• Følgende 11 udgjorde startopstillingen mod SUB 09: Camilla Hvilsom, Lisa Mikkelsen, Nicole Kornum Netopil, Katja Quist Kristensen, Julie Blicher, Pia Kjær, Daria Krzos, Lisa Christensen, Sigrid Poulsen, Julie Frank og Stine Balling Olsen.
  • På bænken denne gang: Majken Frost, Dea Poulsen og Signe Rytter Lund. Alle 14 kom i aktion, de første udskiftninger kom allerede i første halvleg.

Cirka midtvejs i anden halvleg tog SUB 09 også føringen. Det skete i kølvandet på et hjørnespark, hvor SIF ikke fik clearet bolden væk i tide. Ena Toftgård Klausen scorede til 0-1 for gæsterne.

Efterfølgende misbrugte Dea Poulsen et straffespark. Hun fik sendt bolden forbi mål, men Dea Poulsen fik dog alligevel udlignet til 1-1 efter et indirekte frispark med et lille kvarter igen.

Tre minutter før tid blev det 1-2 på en omstilling, hvor Ida Velling Gundersen blev matchvinder på et bragende langskud.

Hos SIF var midtbane-dynamoen Julie Blicher (Foto herover, red.) klart bedst i dette opgør. Hun fik 11 af 15 stemmer på holdet i den efterfølgende afstemning om at blive kampens SIF-spiller.

JS-damerne skal i aktion igen allerede på lørdag kl. 11.00 på udebane mod Tornby IF. Forårets tre første kampe har kastet en sejr og to nederlag sig.