JS-damerne slog til før pausen og vandt 3-1

image Daria Krzos bragte SIF foran 1-0 og blev kampens SIF-spiller i 3-1-sejren på udebane mod FC Thy-Thisted Q. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Jørn Eriksen
08. september 2019 kl. 20:56
Jyllandsserie-damerne hentede i dag (søndag 8/9) en rigtig vigtig udesejr, da FC Thy-Thisted Q blev besejret 3-1 efter en SIF-føring på 3-0 ved pausen. Med sejren er SIF-mandskabet nu i parløb med topholdet Vorup FB i de øverste luftlag i JS-puljen - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Jyllandsserien, damer:
  • FC Thy-Thisted Q - Støvring IF 1-3 (0-3)
  • Mål:
  • 2. minut: 0-1 Daria Krzos (assist Katja Uhrenholt).
  • 39. minut: 0-2 Helene Andersen (assist Sissal Borgarlid).
  • 45. minut: 0-3 Helene Andersen (assist Sigrid Poulsen).
  • 76. minut: 1-3.
  • Gule kort, SIF:
  • 65. minut: Julie Blicher.

JS-damerne satte sig på hele sendefladen i første halvleg i søndagens udekamp mod FC Thy-Thisted Q, og på en stærk og koncentreret indsats afgjorde de reelt opgøret inden for de første 45 minutter.
Med sejren kom SIF-mandskabet fem point foran netop FC Thy-Thisted Q og er fortsat i baghjul på førerholdet Vorup FB, der slog Aalborg Freja 3-2 i går (lørdag 7/9) og dermed fortsat er to point foran SIF i toppen af JS-puljen. Nu er der så pænt med luft ned til den efterfølgende gruppe efter Vorup FB og Støvring IF.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS-puljen:

SIF lagde glimrende fra land på Frøstrup Stadion denne søndag. Allerede efter et par minutter sendte Katja Uhrenholt medspilleren Daria Krzos på et togt i dybden, og Daria Krzos - stærkt spillende i dette opgør - staf afsted og fik scoret til 0-1.

SIF havde flere nærgående forsøg, blandt et par stykker til Julie Frank, men udbygningen af føringen lod vente på sig.
Scoringerne til 0-2 og 0-3 kom indenfor første halvlegs sidste seks minutter.
Begge med angriberen Helene Andersen som målscorer. I det 39. minut blev det 0-2 på en assist fra Sissal Borgarlid, og i det 45. minut sendte Sigrid Poulsen en god tværbold inden foran mål, hvor Helene Andersen headede bolden i nettet til 0-3.

- Efter pausen bølgede spillet lidt mere frem og tilbage. Camilla Hvilsom tog godt fra i SIF-målet, og vi havde også vores chancer, men vi holdt dem stort set fra fadet. I det 65. minut fik vi et gult kort til Julie Blicher, og de fik reduceret lige da, hun skulle på banen igen efter 10 minutters afkøling på bænken. Sejren var dog aldrig i fare. Stor ros til spillerne for en koncentreret og viljefast indsats, siger Jan "Krølle" Nielsen, SIF-cheftræner.

Hos SIF blev Daria Krzos "Woman of the match" med syv stemmer i den efterfølgende fidusafstemning.

• SIF-truppen ude mod FC Thy-Thisted Q - spillerne nævnt i tilfældig rækkefølge: Camilla Hvilsom - Alberte Kollerup Jensen, Lisa Mikkelsen, Nicoline Jespersen, Maria Djurhuus, Sissal Borgarlid, Katja Quist Kristensen, Julie Blicher, Pia Kjær, Katja Uhrenholt, Daria Krzos, Julie Frank, Sigrid Poulsen og Helene Andersen.

Næste opgave for JS-damerne kommer på lørdag 14/9 kl. 15.00, hvor det gælder hjemmekampen mod SUB 09.