JS-damer på andenplads med 1-0-sejr

image Sejrsdans efter 1-0-sejren hjemme over FC Thy-Thisted Q. Th. SIF-træner Jan "Krølle" Nielsen.
Af Jørn Eriksen
11. maj 2019 kl. 16:03
Jyllandsserie-damerne slog lørdag 11/5 FC Thy-Thisted Q 1-0 hjemme i Støvring og overtog dermed den andenplads, gæsterne indtog inden kickoff. Dea Poulsen blev matchvinder med en scoring i det 29. minut - læs mere her...

Det gav en del rynker i panden hos SIF-cheftræner Jan "Krølle" Nielsen, at fem spillere ikke indgik på holdkortet på grund af skader eller afbud, men de 13 spillere, der var klar til lørdagens hjemmekamp mod 3F Liga-reserverne fra FC Thy-Thisted Q, fightede sig til en fornem 1-0-sejr.

Og med den sejr skubbede SIF-mandskabet også netop FC Thy-Thisted Q væk fra andenpladsen - en særdeles vigtig sejr for SIF-holdet blev fightet hjem.

Stillingen og aktuelle
kampe i JS-damernes pulje:

• SIF-startopstillingen, 3-5-2: Camilla Hvilsom - Lisa Mikkelsen, Katja Quist Kristensen og Katrine Haals Stenvang - Nicoline Jespersen, Stine Balling Olsen, Julie Blicher, Katja Uhrenholt og Majken Frost - Julie Frank og Dea Poulsen.
  • Bænken denne gang: Helena Quist Kristensen og Signe Rytter Lund.

Med spillere som Lisa Christensen, Daria Krzos, Sigrid Poulsen (skadet), Nicole Netopil (skadet) og Johanne Kjærgaard ude af billedet til kampen af den eller anden grund, var Dea Poulsen, der havde vogtet målet i kampene forinden, denne gang rykket frem i forreste geled, mens Camilla Hvilsom havde genindtaget pladsen i målet.

Og Dea Poulsen kvitterede for "forfremmelsen".

Hun scorede kampens enlige - og afgørende - mål i det 29. minut, da hun blev spillet fri af angrebskollegaen Julie Frank, og to minutter før tid var Dea Poulsen tæt på at blive dobbelt målscorer i kampen, da hun sendte bolden på den ene stolpe efter at være blevet spillet fri af feltet.

SIF havde ellers været under et gevaldigt tryk i det meste af anden halvleg mod en modstander, der jagtede udligningen til 1-1, men samtlige SIF-spillere havde fundet knojernene frem fra gemmerne, og der blev gået til stålet i et pænt opskruet tempo.

- Tre dejlige point, selvom vi ikke sprudlede spillemæssigt. Vi var bedre med spillemæssigt i de første 45 minutter, men pigerne sloges virkelig for sagen, og nu er vi nummer to i puljen. Næste modstander er Gundersted IF, som slog os i forårspremieren. Det nederlag skal vi have revancheret, sagde Jan "Krølle" Nielsen kort efter slutfløjtet lørdag hjemme mod FC Thy-Thisted Q.