Menu

Anden sejr i træk til Serie 3-holdet

image Serie 3-træner Søren Milde mener, SIF-holdet for alvor er ved at have taget det taktiske omkring 4-1-4-1-opstillingen til sig. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
01. september 2019 kl. 11:18
Serie 3 førte 2-0 efter 10 minutters spil på to fuldtræffere af Marcus Skovhus Pedersen i lørdagens udekamp mod Nøvling FK, der fik reduceret til 1-2 inden pausen. SIF vandt kampen 2-1, og hos SIF lyste Mads Frost op med en brandkamp som midtstopper - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Serie 3, herrer:
  • Nøvling FK - Støvring IF 1-2 (1-2)
  • Mål:
  • 4. minut: 0-1 Marcus Skovhus Pedersen (assist Malthe Christiansen).
  • 10. minut: 0-2 Marcus Skovhus Pedersen (assist Rasmus Nygaard).
  • 32. minut: 1-2.
  • SIF-startopstillingen, 4-1-4-1: Rasmus Nygaard - Andreas Lahn Jakobsen, Carsten Frederiksen, Mads Frost og Michael Toft Nielsen - Malthe Christiansen - Selemani Kikwangazala, Casper Henriksen, Marcus Skovhus Pedersen og Noah Overgaard Skouboe - Kasper Bøgh.
  • Bænken denne gang: Nikolaj Christiansen (fik de sidste 30 min). Asger Stahl Olsen (fik de sidste 45 min.). Mathias Blad Krogh (fik de sidste 20 min.).

Serie 3-mandskabet hentede lørdag 31/8 den anden sejr i træk, da det blev til en såre fortjent 2-1-sejr på udebane over puljens agterlanterne, Nøvling FK, og de tre vigtige point blev hentet i hus på en ujævn bane med et langhåret græstæppe.

SIF kom glimrende fra land og førte 2-0 efter 10 minutter, og som helhed burde sejren nok have været 2-3 mål større, men den detalje er da til at leve med for SIF-holdet, der fik skabt et betryggende hul ned til 7.-8. pladsen, der er lig med degradering til forårets Serie 4.

Marcus Skovhus Pedersen (foto herunder, red.) scorede til et 0-1 i det fjerde minut. Han modtog bolden fra Malthe Christiansen, og efter et træk satte Marcus Skovhus Pedersen sikkert bolden i nettet med højrebenet.
- En klasse-scoring, siger Søren Milde (foto herunder, red), Serie 3-træner.
- Scoringen til 0-2 havde til gengæld et lidt komisk skær over sig. Målmand Rasmus Nygaard sparkede ud, og bolden røg helt igennem mellem venner og fjender, så Marcus Skovhus Pedersen slap alene igennem og scorede til 0-2, fortsætter Søren Milde.

I det 32. minut blev til 1-2 i kølvandet på en dødbold, hvor hjemmeholdet fik puttet bolden i kassen ved fjerneste stolpe.

- Vi stod rigtig godt i 4-1-4-1-opstillingen og var stærke på omstillinger i de første 60 minutter, mens den sidste halve time blev lidt af en omgang indianerfodbold med mange lange bolde fra begge sider. Vi kom desværre til at stå lidt for lavt på banen i de sidste 30 minutter, hvilket ikke var helt nødvendigt i dette opgør, forklarer Søren Milde.

Hos SIF blev Selemani Kikwangazala lidt uventet spilleklar efter at have døjet med et kraftigt trælår. Det betød, at Christian Rytter sagde god for at træde ud af truppen igen.

SIF spillede med et uvant makkerpar som midtstoppere i dette opgør i skikkelse af Carsten Frederiksen og Mads Frost. Den opgave klarede de fornemt, og Mads Frost med det hurtige antrit fik 10 af de 14 stemmer i fidusafstemningen efter kampen.

- Mads Frost spillede en klassekamp. Også et godt indhop af unge Asger Stahl Olsen som venstre back i de sidste 45 minutter. Jeg synes, spillerne for alvor er ved at have taget det taktiske omkring 4-1-4-1-opstillingen til sig. I det her opgør var Casper Henriksen og Marcus Skovhus Pedersen gode til på skift at støde med frem, når vi selv var på bolden. Vi havde tre-fire såkaldt 100 procent-chancer efter pausen, men hverken Selemani Kikwangazala, Nikolaj Christiansen eller Malthe Christiansen fik desværre scoret til 1-3, og selv om vi skulle have vundet med to-tre mål, blev det hele lidt hektisk til sidst, hvor dommeren havde fundet seks tillægsminutter til kampen, slutter Søren Milde.

Serie 3 skal i aktion igen på fredag 6/9 kl. 18.30 på udebane mod Als Boldklub, der har hentet 9 point i deres fire første kampe. SIF står noteret for 7 point for fem kampe.

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 3-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/299002/opslagstavle

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/puslespil-for-serie-3-og-serie-4/