5-1 og årets bedste kamp af Serie 2-damer

image Julie Frank scorede to af målene, da Serie 2-damer slog Ørslevkloster 5-1 på udebane og fik den første sejr i oprykningsspillet efter ombrydning af rækken. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Lene Mumgård, træner for Serie 2-damer
12. juni 2019 kl. 14:43
Serie 2-damer var i kamp tirsdag 11/6 i Ørslevkloster. Forrygende flot fight sikrede en fortjent flot SIF-sejr. Endelig kom vi på måltavlen igen - i Serie 2.1-oprykningsspillet. Takket være fantastisk flot fight og spil kæmpede Serie 2-damer sig til en 5-1 sejr. Læs mere her...

Den første kamp mod Ørslevkloster endte med et SIF-nederlag på hele 7-0. Vi var alle enige om, at det IKKE skulle gentage sig.

Meget mod vores offensive spillestil valgte vi denne gang en noget defensiv opstilling/taktik.

Det gav pote. Det gav plads til lange bolde frem mod Julie Frank, der allerede efter fem minutters spil blev bolden sendt i dybden – her svigtede Julie Frank ikke, 1-0 til SIF

De første 45 minutter var en hård fight om spillet, der bølgede frem og tilbage. Vi holdt næsten Ørslevskloster fra chancer i de første 45 minutter. Ørslevkloster fik dog et frispark omkring de 30 minutter. Flot sparket og udligning til 1-1. IF kom dog lynhurtigt herefter på 2-1 efter flot opspil - Johanne Kjærgaard (foto herover, red.) scorede til 2-1.

Pausestilling: 2-1 SIF.

I pausen talte vi om, at vi i de sidste 45 minutter skulle bruge lang tid på ALLE dødbolde. Konditionen kunne meget let blive en faktor.

Pigerne gjorde det simpelthen så flot i de sidste 45 minutter med klogt spil. Efter 70 minutter scorede Julie Frank flot til 3-1 for SIF. Også fik vi for alvor overtag i kampen - luften er bare lettere at finde, når man har bolden, og spiller de andre rundt i trekanter.

Majken Frost (foto herover, red.) scorede på et flot langskud til 4-1 for SIF, og til sidst scorede Anne Kibsgaard (foto herunder, red.) flot til 5-1efter et indlæg fra venstre side.

Årets bedste kamp af Serie 2-damer, hvor samtlige 12 spillere præsterede deres allerbedste. Det var en fornøjelse at følge fra sidelinjen.