Slutspil er ikke Serie 2-damernes livret

image Johanne Kjærgaard og kompagni på Serie 2-holdet tabte 1-8 til Nibe Boldklub i tredje runde af slutspillet, der omfatter de bedste hold rækken. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Lene Mumgård, træner for Serie 2-damer
06. juni 2019 kl. 11:12
Serie 2-damer mødte onsdag 5/6 Nibe Boldklub på udebane i tredje runde af slutspillet, og SIF-mandskabet indkasserede det tredje nederlag på stribe - læs mere her...

Kan man tabe 1-8 og egentlig spille godt?

Ja, det kan man godt. Nibe Boldklub var onsdag 5/6 modstanderen på udebane.

Vi spillede for første gang i slutspillet bolden godt rundt og kæmpede det bedste, vi har lært. Vi må så bar erkende, at de andre hold kynisk udnytter de fejl, vi laver. Fem fejl kostede i de først 45 minutter fem mål. I anden halvleg var vi stadig godt med og fik da heldigvis scoret et mål. Nibe scorede yderligere tre mål de sidste 45 minutter.

Nu ser vi frem mod næste kamp ude mod Ørslevkoster IF på tirsdag. Humøret fejler heldigvis IKKE noget på SIF-holdet, der har tabt de tre første kampe i slutspillet.