Menu

0-9-nederlag taget med højt humør og smil

image Serie 2-damer møder i morgen aften (tirsdag 18/6) Hornum - en anden oprykker til Serie 1 - hjemme i Støvring i forårets sidste kamp. Arkivfoto: Hanne Andersen
Af Lene Mumgård, træner for Serie 2-damer
17. juni 2019 kl. 12:09
Serie 2-damer havde sagt ja til to udekampe mod Nibe Boldklub, der lørdag (15/6) kunne fejre 100 års jubilæum. Nibe-mandskabet, der er klar til efterårets Serie 1, vandt 9-0 - men SIF-holdet tog lussingen med smil på læberne - læs mere her...

Nibe-pigerne ville gerne fejre deres oprykning til efterårets Serie 1 på hjemmebane på deres 100 års dag, og det kunne vi selvsagt ikke sige nej til.

Vi vidste godt, det ville blive svært. og det blev det. Med to centrale spillere lånt ud til Jyllands-serieholdet fredag aften mødte de op med tunge ben og en forstuvet fod. Andre mødte op med tømmermænd.

Målet inden kampen var ikke at tabe så stort, som sidst vi mødte Nibe-holdet. Det indfriede vi ikke - så nyt mål i pausen var - Ikke to-cifret nederlag. Det indfriede vi lige akurat - så der var efter kampen store smil og godt humør.

Slutcifrene blev 9-0 til Nibe Boldklub efter 6-0 ved pausen.

Nu ser vi frem til at møde Hornum i forårets sidste kamp, tirsdag (18/6) i Støvring. Hornum er som Nibe også fortjent rykket op i Serie 1. Hornum er KLART det bedste hold, vi har mødt i foråret.

Stillingen og aktuelle
kampe i Serie 2-puljen:

https://www.dbujylland.dk/resultater/pulje/301714/opslagstavle

  • SIF-truppen i kampen mod Nibe Boldklub - spillerne nævnt i alfabetisk rækkefølge: Anne Kibsgaard, Emilie Godskesen Dam, Emma Bjerg, Emma Søndergaard, Helena Quist Kristensen, Johanne Kjærgaard, Julie Frank, Katrine Haals Stenvang, Kristine Lyngby, Kristine Mønsted Lykholt, Mathilde Holmgaard, Nadja Godsk, Nanna Elise Knudsen og Sofie Søndergaard.

Med sportslig hilsen
Lene Mumgård, træner for Serie 2-damer

LÆS OGSÅ:

http://www.siffodbold.dk/klubnyt/senior/5-1-og-aarets-bedste-kamp-af-serie-2-damer/