U 14 Liga 3-drenge kredsmestre med 6-1

image U 14-drenge Liga 3 - kredsmestre i Liga 3 foråret 2019. Arkivfoto
Af Jørn Eriksen
11. juni 2019 kl. 12:00
Førsteholdet hos U 14-drenge er klar til kampene om det jyske mesterskab (JM). 2. pinsedag blev SIF-mandskabet i U 14-drenge Liga 3 kredsmestre ved at besejre nærmeste rival til førstepladsen, Gug Boldklub, 6-1 på udebane - sådan. Læs mere her...
  • Kampfakta:
  • U 14 Liga 3-drenge, spillet mandag 2. pinsedag:
  • Gug Boldklub - Støvring IF 1-6 (1-3)
  • Mål:
  • 4. minut: 1-0.
  • 6. minut: 1-1 Christian Rolin Smed (assist Malthe Krogh)
  • 25. minut: 1-2 Malthe Frederiksen (assist Christian Rolin Smed)
  • 31. minut: 1-3 Malthe Frederiksen (assist Oliver Jensen)
  • 40. minut: 1-4 Christian Rolin (assist Oliver Jensen)
  • 43. minut: 1-5 Andreas Kjær Nicolajsen (assist Malthe Frederiksen)
  • 64. minut: 1-6 Malthe Frederiksen (straffespark)
  • SIF-truppen i 6-1-sejren: Anders Olesen, Noah Nørgaard Pedersen, Laurits Birch Christensen, Mads Vestergaard, Oliver Jensen, Olti Xhigoli, Andreas Kjær Nicolajsen, Noah Dahlqvist, Malthe Frederiksen, Malthe Christensen, Christian Rolin Smed, Erik Kold og Daniel Primdahl.

Det var en direkte duel mellem puljens nr. et (SIF) og to (Gug Boldklub), der bragede sammen på Gugs baner mandag 2. pinsedag i U 14-drenge Liga 3, og SIF-mandskabet slog til og sikrede sig endegyldigt førstepladsen og kredsmesterskabet i puljen i det, der var for SIF-holdets vedkommende var næstsidste kamp i puljen.

Gug, der kunne være kommet á point med SIF med en sejr og stadig have to kampe tilbage, drillede da også SIF-mandskabet i kampens indledning ved at komme foran 1-0 i det 4. minut samt ved at brænde et straffespark i det 17. minut ved 1-1, men herefter sagde Joakim Nielsens mandskab farvel og tak, og gik via 3-1 til SIF ved pausen til en knusende sikker sejr på 6-1.

Stillingen og aktuelle kampe
i U 14-drengenes Liga 3-pulje:

SIF-holdet har nu slået Gug to gange i dette forår, 6-2 og 6-1, og bedst indbyrdes, hvis det skulle ende med pointlighed de to hold imellem - SIF slutter puljen af på lørdag på udebane mod Nibe Boldklub, hvor der er lagt op til, at kredsmesterskabet skal fejres med máner.

- Stort tillykke til spillerne og hele afdelingen. Det hårde arbejde og slid på træningsbanen har i den grad båret frugt, siger Joakim Nielsen, cheftræner for U 14-drenge.

Efter udekampen mod Nibe Boldklub venter JM-kampene. Dato og modstandere er endnu ikke fastlagt.

Andetholdet hos U 14-drenge - med Mark Bloch Jensen som taktisk styrmand på sidelinjen - har også fortsat chance for at blive kredsvinder i 8-mands-turneringen. Det kræver dog, at SIF-holdet vinder deres udekamp på torsdag mod Rebild Syd kombineret med, at Farsø/Ullits IK taber deres kamp til Sønderup/Suldrup IK Frem.

Stærkt gået af hele banden hos U 14-drenge.