U 13 Liga 2-drenge fra land med 3-0-sejr

image U 13 Liga 2-slog FS Holstebro 3-0 i forårspremieren lørdag 17/3.
Af Lars Hvilsted, U 13 Liga 2-holdleder
17. marts 2018 kl. 20:54
Førsteholdet hos U 13-drengene mødte lørdag 17/3 FS Holstebro i forårspremieren i Støvring, og SIF-mandskabet hentede en flot 3-0-sejr efter 3-0 ved pausen. Læs mere her...

Efter otte træningskampe siden opstart i januar måned med stigende formkurve og sejre i de sidste to kampe gjaldt det lørdag 17/3 forårspremieren i den første 11-mands-turneringskamp i Liga 2 med det nye trænerteam Brian Foldager og Nicolaj Hvilsom i spidsen.

Modstanderen var en nedrykker fra Liga 1 - FS Holstebro. Der var kraftig vind på kunstgræsbanen, og Støvrings anfører Mathias Graversen valgte meget fornuftigt medvinden i første halvleg.

Støvring var i sikkert overtag fra starten af kampen, og efter ni minutters spil kunne Christian Rolin sende bolden i nettet efter assist fra angrebsmakkeren Malthe Frederiksen.

Minuttet efter var rollerne byttet om. Rolin afleverede meget uselvisk bolden til Malthe F, som sikkert udbyggede føringen til 2-0.

Blot fire minutter senere kom der endnu et mål på tavlen, da Malthe Frederiksen yderst sikkert scorede på straffespark.

Herefter fulgte der flere fine scoringsmuligheder, men pausestillingen endte med 3-0 efter en halvleg, hvor Holstebro ikke fik udfordret Lasse i Støvring målet.

I anden halvleg kom udeholdet bedre med i kampen med stor hjælp fra den kraftige medvind, men det var alligevel Støvring, der fortsatte med at have målchancerne i kampen. Støvring kunne sagtens have sat flere mål på kontoen i anden halvleg, men marginalerne var ikke med vores angribere.

Mario fik blandt andet muligheden for at score på straffespark, men fik sat bolden så yderligt, at den strøg forbi den venstre stolpe. Holstebro havde en stor chance i slutningen af kampen, da en afslutning i feltet blev rettet af i forsvaret, men Lasse hev en flot refleksredning ud af ærmet og fik et clean sheet i dagens kamp.

3-0 sejr i den første 11-mands kamp med point på spil giver et fantastisk udgangspunkt for drengenes kommende kampe. Næste kamp i Liga 2 er igen på hjemmebane - på lørdag 24/3 kl. 14.30, hvor Mariager IK kommer på besøg.

Ud over sejr til drengene fra Liga 2 var der også sejr til U13-drengene i Liga 4, som sikkert vandt hele 5-1 over Aalborg KFUM i en træningskamp.

Støvring IF stillede op med følgende spillere i dagens Liga 2-kamp: 1: Lasse Loell Hvilsted, 2: Andreas Kjær Nicolajsen, 3: Nicklas Sejer Sørensen, 4: Olti Xhigoli, 5: Tobias Taudal Madsen, 6: Oliver Jensen, 7: Mads Vestergaard, 8 Mathias Graversen (anfører), 9: Malthe Frederiksen, 10: Mario Sandu, 11: Christian Rolin Smed, 12: Jonathan Würtz Jensen, 13: Peter Øvlisen og 14: Daniel Primdahl.