Sejr på 3-0 trods manglende ild i øjnene

image Førsteholdet hos U 14-drenge hentede en sikker 3-0-sejr i forårspremieren, selvom mandskabet ikke nåede de vanlige højder spillemæssigt. Foto: U 14-drenge
Af Lars Hvilsted, holdleder U 14 1-drenge
08. april 2019 kl. 12:47
U 14 Liga 3-drenge behøvede ikke at spille sig helt ud for at vinde 3-0 i forårspremieren hjemme mod B52 Aalborg, der fik deres målmand udvist med direkte rødt kort i anden halvleg - læs mere her...

Førsteholdet fra Støvring IF U 14-drenge havde lørdag 6/4 sæsonpremiere i Liga 3, hvor modstanderen var B52 Aalborg.

Om der var tale om sommerfugle i maven, nerver eller andet, fordi der var tale om den første kamp om point i denne sæson skal være usagt, men drengene fra Støvring fandt aldrig helt deres vante niveau fra træningskampene, og kampen blev mere tæt end forventet. Boldomgangen var for langsom, og den sidste ild manglede i øjnene i dag.

Når det er sagt, skal drengene trods alt have ros for, at der blev lukket fuldstændigt af i forsvaret, og B52 kom ikke til en eneste chance i kampen. Dermed et clean sheet til Simon Viltoft i målet, der op til dagens kamp var tvivlsom på grund af problemer med det ene håndled. Lasse Hvilsted var dermed indkaldt som back up til kampen efter at have været skadet i de sidste seks måneder.

Støvring kom sikkert igennem den første kamp i Liga 3 med en sejr på 3-0 uden at imponere, men nu er vi på tavlen og klar til de kommende opgaver i puljen.

Forsvarsklippen Olti Xhigoli headede Støvring i front efter 12 minutter på assist fra anfører Oliver Jensen i forbindelse med et hjørnespark, hvor Christian Rolin Smed havde et hovedstød på overliggeren lige inden Oltis scoring.

1-0 var stillingen ved pausen, og efter 47 minutter fik vi dramatik på kunstgræsbanen, da målmanden fra B52 gik amok efter et hjørnespark og gik til angreb på Andreas Nicolajsen. Det resulterede naturligvis i et direkte rødt kort til B52-keeperen, der nu forventeligt må være i karantæne, når Støvring igen møder B52 i runde 3 onsdag 24. april på udebane.

Minuttet efter udvisningen blev B52 straffet af topscorer Christian Rolin Smed, der kunne sparke bolden i kassen på en ripost efter et skudforsøg fra Malthe Krogh og dermed 2-0. Selvsamme Malthe Krogh lukkede og slukkede kampen med et flot frisparksmål til 3-0 efter 55 minutters spil.

B52 sluttede kampen med 9 spillere på banen, da de fik et fortjent gult kort i kampens overtid, da Christian Rolin Smed blev nedlagt lige ude foran feltet efter et af mange flotte soloraids i kampen.

Støvring kunne sagtens have lavet mange flere mål, men stor ros til målmanden fra B52 der var deres klart bedste spiller indtil den dumme udvisning, og efterfølgende havde afløseren i B52-målet også mange flotte redninger og aktioner.

Næste kamp for U14 drengene i Liga 3 er på lørdag 13. april på udebane mod Aars IK.

• Støvring stillede til med følgende mandskab i sæsonpremieren: Simon Viltoft, Andreas Nicolajsen, Noah Pedersen, Mads Vestergaard, Olti Xhigoli, Laurits Birch Christensen, Oliver Jensen, Erik Kold, Malthe Krogh, Malthe Nyholm Frederiksen, Christian Rolin Smed, Daniel Primdahl, Noah Dahlqvist og Lasse Hvilsted som backup.