Premiere-sejr til U 16-pigerne

image U 16-pigerne fik fightet sig til en flot 3-2-sejr i efterårspremieren i U 16 Liga 3.
Af Bjarne "Buster" Foldager Pedersen
11. august 2019 kl. 11:56
U 16 liga 3-pigerne spillede lørdag 10/8 første kamp i efteråret på udebane i Biersted mod Biersted/Nørhalne/Vadum, og SIF-pigerne vandt 3-2 efter en føring til hjemmeholdet undervejs på 2-0 - læs mere her...

Med kun én træning med et meget lille fremmøde og sommerferie-ben skulle det nye sammenbragte U 16-hold bruge de første 20 minutter til at finde hinanden på banen. Nogle af spillerne skulle også lige vænne sig til, at bolden var vokset fra str. 4 til str. 5 i sommerpausen.

Det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig foran med 2-0. Sidst i første halvleg opsnappede Emilia Liebach bolden midt på banen, kørte direkte mod mål, afdriblede fire-fem modstandere og scorede til 2-1 kort tid før pausefløjtet.

Efter frugt og lidt små justeringer i pausen pressede vi på fra anden halvlegs start, og efter to minutters spil tog Cecilie Randrup en tur på højre kant, smækkede en flot bold ind i fødderne til Emilia på kanten af feltet, og Emilia scorede sit andet mål i kampen - 2-2.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage dog uden de helt store chancer. Det var tydeligt at se, at sommerferien stadig sad lidt i begge holds ben. Med cirka 15 minutter tilbage løb Sisse Schrøder fra alt og alle på højrekanten, serverede en perfekt bold i fødderne Cecilie Randrup midt i feltet, og hun scorede stensikkert til slutresultat 2-3.

Super flot indsats af nogle meget trætte SIF-pigerne efter de 2 x 40 minutter, som også var noget nyt for de for de fleste.

• SIF-truppen i efterårspremieren - spillerne nævnt i alfabetisk rækkefølge: Cecilie Mandrup Skov, Cecilie Randrup Reiche, Clara Skøtt Poulsen, Emilia Lønskov Liebach, Emilie Olesen, Jane Larsen, Jessica Rosa Jacobi, Marie Lassen, Mathilde Grøn, Sara Bjerregaard, Selma Rugaard, Sine Brøndum og Sisse Vinther Schrøder-Jensen.

Fidusen gik til Cecilie Randrup foran Emilia Liebach.

Næste kamp er søndag 18/8 kl. 11.00 på hjemmebane mod Fjerritslev IF.