Perlemål sikrede U 15 Liga 2 1-1 i Hobro

image Midt i første halvleg kort før Peter Harboes udligning til 1-1. Foto: U 15-drenge
Af Rasmus Gissel, U 15-cheftræner
07. april 2018 kl. 23:16
Førsteholdet hos U 15-drenge i U 15 Liga 2 spillede 1-1 på udebane mod Hobro IK lørdag 7/4, og det var et langskudsdrøn af Peter Harboe, der fik SIF på 1-1 allerede inden pausen - læs mere her...
  • Lørdag d. 7. april 2018, turneringskamp, U 15-drenge Liga 2:
  • Hobro IK - Støvring IF 1-1 (1-1)
  • Støvring IF opstilling:
    Oliver Søby - Hessel Oosterhof, Albert Skouboe, Marius Christensen, Magnus Dyrholm - Peter Harboe, Frederik Bak, Lasse Andersen, Patrick Esko - Frederik Bargmann, Mads Rugren.
  • Scoringer:
  • 1-0 Hobro IK 10´
  • 1-1 Peter Harboe 17´
  • Udskiftninger:
  • Cornelius Christensen for Patrick Esko 36´
  • Patrick Esko for Mads Rugren 60´

Efter 10 dages kamppause var det igen tid til turneringskamp for U 15 Liga 2-drenge, der lørdag eftermiddag 7/4 gæstede Hobro.
En brækket arm til Ulrik Kjærsgaard og sygdom til Sylvester Jensen, gjorde at rokeringer var nødvendige i forhold til sidste kamp mod Aalborg KFUM. Rokeringer der dog på bedste vis illustrerede SIF-truppens styrker, nemlig en ukuelig fightervilje og en glimrende evne til at gøre hinanden bedre.

Hobro IK var mest på bolden i indledningen uden at blive alvorligt farlige, hvilket dog ændrede sig efter 10 minutter, da en omstilling egentlig så ud til at være afværget, men alligevel blev farlig, hvilket endte med en scoring til 1-0.
Man kunne umiddelbart godt frygte de kommende minutter efter scoringen, for Hobro var som nævnt begyndt bedst, men SIF svarede godt igen og havde optræk til et par løse muligheder, inden Peter Harboe med et perlemål udlignede til 1-1 efter 17 minutter.
Forinden var gået et glimrende pres af Mads Rugren og Frederik Bargmann, der resulterede i, at Peter Harboe fra kanten af feltet kunne hamre bolden helt op i det fjerneste målhjørne.
Udligningen gav SIF fornyet blod på tanden, og de efterfølgende minutter så rigtig fine ud set med SIF-øjne.
Hobro sluttede dog halvlegen bedst af og havde opløb til et par chancer, som dog rendte ud i sandet og således 1-1 ved pausen.

SIF fik i anden halvleg glæde af medvinden, og uden at det nødvendigvis var udslagsgivende, så havde SIF i anden halvleg væsentlig flere og bedre sekvenser på bolden sammenholdt med et enormt stykke holdmæssigt defensivt arbejde. Det betød, at anden halvleg blev en mere lige og en forholdsvis chancefattig affære, hvor Hobro IK først i sidste minut havde en relativ stor chance for en sejrsgivende scoring, som set med SIF-briller heldigvis udeblev og dermed et slutfacit på 1-1.

Det uafgjorte resultat betyder, at SIF nu har fem point efter de første fire kampe i en række, der tyder på at blive ualmindelig tæt, og hvor der for alvor skal kæmpes for hvert et point. Den disciplin har SIF i sæsonens første fire kampe vist sig mere end almindelig dygtig i.