Heldet stadig ikke med U 16 liga 1-drenge

image Det er kun blevet til et større nederlag for U 16 Liga 1-drengene, og det kom i premieren hjemme mod AaB. Arkivfoto
Af Joakim Nielsen, cheftræner U 16-drenge
16. april 2018 kl. 11:42
De fem første kampe har ikke kastet point af sig for førsteholdet hos U 16-drenge i den bedste række, U 16 Liga 1, men humøret er intakt hos nyoprykkerne, der er kun har tabt én af de fem kampe stort - læs mere her...
  • Silkeborg IF - Støvring IF,
  • turneringskamp,
  • U 16-drenge Liga 1

Fredag aften 13/4 skulle U 16 Liga 1-mandskabet forsøge at tage point på en svær udebane i Silkeborg. Vi har siden den første tuneringskamp imod AaB forbedret os kamp for kamp, og vi er på ingen måde blevet "spillet ud af banen" i nogle af de første fem kampe.

SIF-holdet måtte undvære en par nogle trupspillere, idet Jeppe Bloch og Nicklas Elvstrøm ikke kunne deltage i fredagens kamp.

Holdopsætningen blev igen til fredagens kamp rystet, og flere spillere måtte se sig placerer på nye pladser - trods de nye pladser og en lettere kaotisk optakt, viste Støvring-spillerne i den grad god energi.

Kampstart kl 19.15 på kunstgræsset i Silkeborg - Liga fra kampens start skulle det vise sig at blive en kamp med mange boldtab og fejlpasninger fra begge holds side.

Silkeborg IF kom dog bedst ud af starthullerne, da de efter 50 minutters spil på mystisk vis fik sparket et indlæg diskret i mål.

Efter godt 65 minutters spil fik Støvring-mandskabet udnyttet en af de mange chancer - efter et flot opspil højre side headede anfører Malthe Hannesbo udligningen flot i kassen.

En scoring som i den grad satte Støvring-spillerne i gang med et langt sejt pres imod Silkeborgs mål og total dominans i spillet, men de små marginaler manglede dog i feltet.

15 minutter før tid kostede en personlig fejl desværre en 2–1 scoring til Silkeborg IF - stik imod fordelingen af spil og chancer, tog Silkeborg føringen.

Flot fight og energi til sidst i kampen. Igen manglede vi de små marginaler. Vi havde i den grad fortjent at få point med fra Silkeborg.

Vi knokler videre på træningsbanen for at blive endnu bedre. Sådan en flot indsats imod en storklub som Silkeborg IF giver i den grad blod på tanden.

Vi tager på lørdag imod et af de helt store U 16-hold i Jylland, når Randers Freja kommer på besøg.