Hattrick-helt sikrede sejr ude over AaB

image Malthe Frederiksen (t.v.) scorede hattrick mod AaB, Lasse Hvilsted holdt SIF-buret rent, og Malthe Krogh (t.h.) scorede en gang og havde to målgivende pasninger. Foto: U 14-drenge
Af Lars Hvilsted, holdleder for U 14 Liga 2-drenge
23. september 2018 kl. 11:23
U 14 Liga 2-drenge slog til efter pausen i lørdagens vigtige udekamp mod AaB, og med et hattrick var Malthe Frederiksen i høj grad med til at sikre SIF-sejren på 4-0. Det samme gjaldt Malthe Krogh med to assist og en scoring, og så fik Lasse Hvilsted sæsonens første clean sheet i SIF-målet - læs mere her...

U 14 Liga 2-drengene var lørdag 22/9 på besøg i traditionsklubben AaB i en forbudt-for-børn-kamp. Der var tale om en rigtig 6 points-kamp. Støvring havde inden denne kamp fire point, og AaB var placeret lige foran Støvring med syv point.

Støvring fik i sidste uge deres første sejr i efterårets Liga 2 med hjemmesejren over Frederikshavn på 4-3, og SIF-gutterne skulle lørdag forsøge at følge op på denne sejr i udekampen mod AaB.

Støvring var i den grad klar fra kampens start, og drengene leverede det ene fine angreb efter det andet mod AaB-målet. Hjemmeholdet kunne i særdeleshed takke deres målmand for, at Støvring ikke kunne gå til pausen med en føring på to til tre mål.

Det skulle først lykkes for Støvring-drengene at få hul på bylden i anden halvleg, hvor topscorer Malthe Frederiksen (t.v. på foto herover) lavede et ægte hattrick. Malthes mål blev scoret efter henholdsvis 40, 42 og 54 minutter efter assists fra Mario og Malthe Krogh (2). Ud over to assists lavede Malthe Krogh (t.h. på foto herover)  også kampens sidste mål i kampens afslutning til slutresultatet 4-0 til Støvring efter assist fra Mathias.

AaB havde ingen reelle afslutninger mod Støvrings mål, så Lasse (i midten på foto herover) fik sæsonens første clean sheet og en meget rolig dag på kontoret. Med sine tre mål rykkede Malthe Frederiksen op på andenpladsen på topscorerlisten i Liga 2 med syv mål i syv kampe.

Støvring-drengene leverede en fantastisk indsats med spil på højt niveau, og cheftræner Joakim Nielsen kan konstatere, at drengene bliver mere sikre og fortrolige med spilkonceptet kamp efter kamp. Det lover godt for de kommende kampe.

Nu bliver turneringen vendt, og drengene skal i gang med returkampene i Liga 2. Vi er halvvejs gennem turneringen. På lørdag venter en svær udekamp mod Hjørring IF, som Støvring tabte 1-4 til i premieren 15. august. Støvring-drengene jagter derfor revanche på lørdag, og med en stigende formkurve går drengene selvfølgelig efter tre point. Hjørring tabte senest 2-3 lørdag på udebane mod bundproppen Frederikshavn fI. Det vidner om, at alle kan slå alle i denne Liga 2-pulje.