God skalp til U 14-drengene

image U 14-drenge og modstanderne fra Viborg FF hilste på hinanden før kampstart. Foto: U 14-drenge
Af Joakim Nielsen, U 14-drenge
03. februar 2019 kl. 19:22
Viborg FF lagde i går (lørdag 2/2) vejen forbi kunstgræsbanen i Støvring til det, der var sæsonens anden testkamp for førsteholdet hos U 14-drengene. Læs mere her...

Vi mødte fra kampens start et tændt og ekstrem opsat Viborg-mandskab, som helt sikkert ville ud og vise sig frem for deres træner. Til trods for, at Viborg lagde fint ud og faktisk var gode i deres pres, sad Støvring tungt på bolden og efter blot otte minutters spil, lå den i nettet.

Opspil igennem centrum er en af de ting, vi arbejder ekstremt meget med, og især evnen til at skabe relationer offensivt. I det her opgør lykkedes det ved 1-0 målet, hvor vi ved hjælp af en god tålmodighed, fandt plads i modstanderens mellemrum og effektivt satte bolden på spil imellem modstanderens back og stopper. Også var det ingen sag for angriber Malthe Frederiksen at banke SIF i front.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage. SIF var toneangivende på bolden, men et energifyldt Viborg-hold forsøgte at ødelægge vores spil med et højt pres. Kampens udfald var der aldrig nogen tvivl om, og i total sikker stil blev sejren kørt i hus i en anden halvleg, hvor især Malthe Krogh spillede sig flot op og kronede en flot kamp med et langskudsmål fra 20 meters afstand.

Til slut i anden halvleg kom Jonathan på tavlen efter et indlæg, hvor bolden sejlede hele vejen hen op over den ellers velspillende Viborg-keeper. Viborg fik reduceret kort før anden halvlegs slutpift, til 3-1.
(Kamp blev spillet 3 x 25 minutter).

SIF-cheftræner, Joakim Nielsen:
- Vi har arbejdet hårdt med at kunne dominerer vores modstander på bolden, hvilket jeg syntes lykkes langt hen af vejen. Vi står bedre og bedre på banen og bliver hele tiden endnu stærkere i vores koncept-forståelse.

- Især vores defensiv skal have stor ros. De vokser med opgaven, og vi har seks forsvarsspillere, som alle kan komme i spil til de fire pladser i bagkæden - hvilket naturligvis betyder, at spillerne er med til at presse hinanden til træning.

- Kampen mod Viborg FF blev ligeledes brugt til at give nogle af de spillere, som ikke har været så meget med, en del kamp-minutter i benene. Særdeles skønt at se dem gribe chancen og vise sig frem.