En hel sværm af piger var i aktion i testkampe søndag 31/3 hjemme i Støvring. Det giver Kim Zacho fra trænerstaben et billede af her - U 12-pigerne er i øvrigt blevet koblet på U13-/U14-afdelingen. Læs mere her...

To hold i aktion udløste både et nederlag og en sejr søndag 31/3.

Vi har været så heldige at få U 12-piger koblet på vores afdeling, og det betød, at rigtig mange spillere (også for os nye) kom i aktion søndag 31/3, hvor både 8-mands og 11-mandsholdene spillede på kunststofbanen..

• 8-mandskampen:
  • Støvring - VB 1-9

Vi havde forsøgt at blande kortene, så alle fik mindst en halvleg. Det var samtidig vigtigt for os, at de U 12-piger, der havde tid, fik prøvet kræfter med U 14 liga 4 8-mandskampe. Måske lidt overmatchet men med en blanding af U 13- og U 14-spillere var holdet faktisk stærkt spillende, selvom de tabte 1-9 til Vejgaard.

Ifølge Per og Thomas var vores hold faktisk spilstyrende og væltede i chancer i første halvleg, men de chancer blev desværre ikke omsat til mål. Jeg er overbevist om, at spilhumøret og resultatet havde set anderledes ud, hvis de første par oplagte chancer var gået i kassen. Men der blev afsluttet lige på keeperen eller lige forbi mål, og det kan godt tage pusten fra ethvert hold.

Men fedt at høre, at vi lagde godt ud og egentlig spillede bolden fornuftigt rundt, men når man møder en 5-mands-forsvarsmur (utrolig taktik i 8 mands), ja så gør det jo heller ikke tingene nemmere. VB spillede på lange bolde op til en teknisk dygtig frontløber, som vi desværre ikke fik styr på. Ida Magrete scorede Støvrings enlige mål, og selvom det ikke blev til flere scoringer, er vi stolte af pigernes indsats og gå-på-mod.

• 11-mandskampen:
  • Støvring – Jetsmark 5-2

Første halvleg:

Vores 11 mandshold skulle spille den sidste træningskamp, inden det i den kommende weekend bliver alvor, når turneringskampene starter. Både spillere og trænere var opsatte på at få spillet en fornuftig kamp - og naturligvis gå efter endnu en sejr.

Vores modstander kunne ikke stille fuldt hold, så det blev til, at vi kun måtte spille med 9 spillere på banen, hvilket frustrerede mig lidt, da det jo ikke er det vi træner i… Men DBU's regler kan jeg nok ikke ændre på…..

Vi fik pisket en god stemning ind i pigerne. Vi sagde til dem, at vi skulle ud og gøre "ondt" på modstanderne via vores presspil og omgang med bolden. Vigtigt at sende et offensivt positivt signal fra første fløjt.

Det blev dog en underlig kamp med mange individuelle aktioner, og det fine pasningspil lod vente længe på sig. Kampen blev fløjtet i gang, og i vores første angreb fik vi scoret kampens første mål. Det var Randrup, som opsnappede bolden og med sin allerførste berøring fik bolden i nettet, og så var vi ligesom i gang. Ingen på banen virkede klar til dagens opgave, så et øjeblik efter vores scoring, fik Jetsmark udlignet, fordi vi ganske enkelt snorksov.

Vi var slet ikke fokuserede og virkede ramt af, at vi ikke kunne spille bolden op igennem den midtbane, som vi er vant til i 11-andskampene. Vi skulle helt hen til det 23. minut, før der igen skete noget, da Holm på en assist fra Lassen kunne score til 2-1. En forløsning, som gav en helt anden måde at spille fodbold på. To minutter senere bankede Marie bolden på overliggeren, som sikkert ryster endnu, og Emilia var tæt på at score på riposten. Nu lignede det pludselig det, som varmer mit gamle hjerte, og da Lassen fik scoret til 3-1 lige inden pausefløjtet, blev jeg mere rolig ude på linjen...

Anden halvleg:

Selvom vi forsøgte at rette indstilling og flyttede rundt på et par pladser i pausen, fortsatte den underlige boldomgang inde på banen, og de individuelle takter fortsatte. Det er fint nok, at folk tager initiativ og forsøger noget på egen hånd, sådan skal det selvfølgelig heller ikke forståes. Vi er bare blevet forvænnet med at spillet altid flyder i vores kampe.

Et kvarter inde i anden halvleg bankede Marie igen til bolden fra distancen, og denne gang kunne alle de fremmødte se bolden svæve hen over hovedet på keeperen - 4-1 til SIF. Pludselig begyndte spillet at flyde fornuftigt, og alle bød ind med fornuftige afleveringer, hvilket betød, at Emilia blev spillet helt fri men desværre snublede i afslutningsøjeblikket. Efter 27 minutter kogte vi igen over hele linjen, og det betød en irriterende unødvendig scoring til Jetsmark. Min frygt var, at vi ville miste fokus i resten af kampen. Men heldigvis fik vi rettet skuden op igen. og lige før slutfløjtet kunne Emilia drible sig solo igennem alt og alle og score til slutcifrene 5-2.

Dagen blev sluttet af i klubhuset med fællesspisning, hvor menuen var salat, lasagne og saftevand.