Vigtig sejr til Serie 3-mandskabet

image Serie 3 fik efterårets første sejr med 3-2-sejren hjemme over FK Fjordsiden.
Af Jørn Eriksen
24. august 2019 kl. 19:07
Det hele blev lidt for spændende til allersidst, selvom Serie 3 kom foran 3-1 i det 88. minut lørdag 24/8 hjemme mod FK Fjordsiden. Gæsterne kom på 3-2 og pressede på for en udligning i de fire minutter, der var lagt til kampen - læs mere her...
  • Kampfakta:
  • Serie 3, herrer:
  • Støvring IF - FK Fjordsiden 3-2 (0-0)
  • Mål:
  • 52. minut: 1-0 Mads Dahl (assist Marcus Skovhus Pedersen).
  • 58. minut: 1-1.
  • 62. minut: 2-1 Marcus Skovhus Pedersen (assist Michael Wædeled Andersen).
  • 88. minut: 3-1 Marcus Skovhus Pedersen (assist Selemani Kikwangazala).
  • 90. minut: 3-2.
  • SIF-startopstillingen, 4-1-4-1: Joakim Nielsen - Andreas Lahn Jakobsen, Robert Ørtoft, Michael Wædeled Andersen og Ardeshir Ebrahimi - Malthe Christiansen - Selemani Kikwangazala, Kenneth Møller, Marcus Skovhus Pedersen og Noah Overgaard Skoubo - Mads Dahl.
  • Bænken denne gang: Michael Toft Nielsen og Nikolaj Christiansen.
  • Indskiftninger hos SIF:
  • 42. minut: Andreas Lahn Jakobsen (slog hovedet) ud - Michael Toft Nielsen ind.
  • 46. minut: Noah Overgaard Skoubo ud - Nikolaj Christiansen ind.
  • 55. minut: Ardeshir Ebrahimi ud - Andreas Lahn Jakobsen ind.
  • 88.minut: Kenneth Møller ud - Ardeshir Ebrahimi ind.

Det hele tog fart efter pausen, da Serie 3 hentede en vigtig hjemmesejr over FK Fjordsiden lørdag 24/8, og det lignede en definitiv afgørelse, da Marcus Skovhus Pedersen scorede til 3-1 med to minutter igen af den ordinære spilletid, men i det sidste minut blev det 3-2, og det nåede også at brænde alvorligt på foran SIF-målet i de over fire minutters tillægstid, dommeren på en eller anden måde havde fundet frem til.

I kampens absolut døende sekunder måtte den vikarierende SIF-målmand Joakim Nielsen således præstere en stor redning, hvor bolden gik ud af banen via overliggeren.
Kort efter blev der fløjtet af - 3-2 til SIF-mandskabet.

Første halvleg endte uden scoringer trods nogle chancer til begge hold, men syv minutter efter pausen skød Mads Dahl SIF på sejrskurs stukket fri af Marcus Skovhus Pedersen.
Seks minutter senere stod det imidlertid 1-1 efter en foræring af hjemmeholdet, men i det 62. minut fik SIF et hjørnespark i højre side. Anfører Michael Wædeled Andersen sparkede bolden til fjerneste stolpe, hvor Marcus Skovhus Pedersen flugtede bolden i nettet til 2-1 på førsteberøringen.

Mads Dahl fik en stor mulighed for at score til 3-1 men sendte bolden forbi fjerneste stolpe, og man skulle helt hen til det 88. minut, før det blev 3-1. Selemani Kikwangazala spillede bolden skråt bagud i feltet, hvor Marcus Skovhus Pedersen sendte bolden fladt forbi gæsternes keeper.
Det lignede en endelig afgørelse af kampen, men det blev det ikke.
I det 90. minut kom gæsterne på 3-2, og FK Fjordsiden pressede på i de over fire minutter, dommeren havde lagt til, og det brændte som før nævnt slemt på foran SIF-målet, men det blev ved 3-2 - en vigtig SIF-sejr var i hus.

Hos SIF vikarierede sportschef Rasmus Gissel som styrmand på sidelinjen - Søren Milde afsonede en spilledags karantæne. I midterforsvaret fik unge Robert Ørtoft en fin debut på Serie 3-holdet, der også fik efterårets første sejr i dette opgør.